Witam,
Dawno temu oglądałam amerykanski film o porwaniu dziecka.
Matka wychodzi z nowo narodzonym dzieckiem ze szpitala i czeka na swojego meza. Pod szpitalem
spotyka kobiete z ktora zaczyna rozmawiac i zostawia na sekunde z nia dziecko po czym ta kobieta znika.
Oczywiscie rodzice szukaja dziecka,ale bez...
http://www.filmweb.pl/film/W+stron%C4%99+domu-2007-395597
w stronę domu.
Chciałabym obejrzeć ale nie mam skąd ściągnąć.
Online teź nie wiem gdzie obejrzeć.
Ktoś pomoże? :))
Witam!
Szukam komedi w z przed kilku lat, chodzi o to, że faceci po tym jak ich rzucą kobiety
wynajmują amanta który zaprasza ich byłe partnerki na randkę i sprawia że będzie to ich
najgorsza randka w życiu, po czym kobiety wracają do swoich byłych.
Jeden motyw który pamiętam to że amant mówi iż popsuło mu sie...
Yo, szukam serialu - najprawdopodobniej, w którym kobieta miała wizje (chyba), występował tam motyw stonehenge, akcja rozgrywała się bodajże w latarni nad morzem. Ktoś na pewno będzie znał. Nie potrafię sobie przypomnieć tytułu.
Tylko tyle, że chodziło o morderstwa dziewczynek.
Policjantka miała jakieś schizy że widzi te małe.
Była scena w której weszła pod łóżko jednej z ofiar i coś ją chwyciło za rękę...
Była przemęczona pracą, miała wizje dziewczynek..
co jeszcze mogę dodać...
że jak ją wyrzucili z pracy to na własną rękę próbowała...
Szukam filmu w, którym głownym bohaterem była dziewczyna ( Japonka lub Chinka), fabuła toczyła się w
kopalni lub na pociągu. Dziewczyna przebrała się za chłopaka by móc się zaciągnąć do pracy w kopalni,( i
chyba odszukać ojca) i tam poznała młodego chłopaka miał on wysoką pozycję coś w rodzaju pracodawcy/
szefa....
Gdzie mogę obejrzeć ten film (wersja polska lub angielska)?
http://www.filmweb.pl/film/W%C4%85glik-2001-38210
Szukam filmu on co jakiś czas leci na polsacie. Fabuła jest taka, że jeden facet ma pełno kobiet i ich nie
szanuje, więc kobiety postanawiają się zemścić i go zabijają, ale on nie trafia do nieba ani do piekła tylko
zostaje odesłany znowu na ziemie tylko, że w ciele kobiety i będzie tak długo żył w tym ciele aż...