Kiedyś oglądałam film i chciałabym go obejrzeć teraz ale nie pamietam jak sie
nazywa. Tam była taka dziewczyna która szukała pracy i znalazła żeby opiekować się
takim starszym panem no i pojechała do niego on mieszkał w domu chyba w lesie i
jeszcze była tam taka starsza pani niby wszystko spoko ale ten dziadek...
Byl to film o mezczyznie ktorem spodobala sie kobieta ktora pracowala w buriku a oboje spotkali sie w
metrze jezdac z i po pracy byl to film krotkometrazowy niemiecki
Witajcie szukam filmy przede wszystkim w stylu trylogii - Harold i Kumar, mam na mysli: luzna komedie, z
fajnymi zyciowymi zartami, jakimis paradoksami, moze byc 1 przyjaciel ktory jest madry a 2 troche glupi ( nie
glupi i glupszy), albo ten 2 szalony, moze jakas podróz, fajne kobiety ( guys? comedies), dobrze zeby...
Szukam filmu, który oglądałem dość dawno, więc jest on jeszcze z zeszłego stulecia (na moje oko '90). Nie
wiem dokładnie o co w nim chodziło, ale pamiętam niektóre fragmenty, np.: główną bohaterką filmu była
dość młoda kobieta, wynajmowała jakieś mieszkanie, ktoś z mieszkania niżej ciągle jej ,,przeszkadzał" (np....
Film oglądałam jakieś 2 lata temu miałam go ściągnięty. Film osadzony chyba w latach 30-40 lub 50 XX wieku. Jakiś szalony iluzjonista robi przedstawienia, na każdym z nich wprowadza publiczność w ogólną hipnozę, następnie wybiera z widowni 1 osobę po czym na oczach wszystkich morduje. Wiele nie pamiętam ale wiem że...
więcej
Wyleciał mi tytuł filmu australijskiego z lat 2005 -2012, na faktach, w którym zakompleksiona dziewczyna porywa i zabija swoja
koleżankę. Jednocześnie rodzice poszukują tej zabitej jako zaginionej.
Szukam tytułu filmu już kilka razy wyświetlany był w tv starszy, w filmie jest młoda dziewczyna blondynka, która jest z facetem, udaje porządnego ale taki nie jest. Pamiętam jeszcze akcje na karuzeli gdzie on włożył jej rękę pod spódniczkę. Na koniec filmu próbował ja zabić ale nie jestem pewna. Ktoś wie co to może być...
więcej