Witam! Poszukuję filmu, jest on nowy podajże z tego roku ale nie jestem pewna. Pamiętam jedynie, że było dwóch mężczyzn który chyba jeden z nich miał córkę i ona nakłamała go że dostała swoją pierwszą miesiączkę, gdyż miała czerwoną plamkę na majkach i gdy oni poszli do sklepu po podpaski lub tampony dla niej tam...
amatorskie tłumaczenie filmu? I ile to może kosztować? Przetłumaczenie 90 minutowego filmu. Nie tyle, co zrobienie do niego napisów, co samo przetłumaczenie.
Czy ktoś wie, na jakim filmie leciała ta muzyka? Nie wiem, czy w formie soundtracku - muzyki tła, czy też grana
przez bohaterów. Po prostu kojarzy mi się z jakimś filmem, ale nie wiem, jakim.
Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Pewnie nikt mi ni uwierzy, ale ponad rok temu 'przespałam się ' z tym człowiekiem. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że podrywa mnie sławny aktor bo nie znałam go z żadnej roli i kompletnie nie kojarzyłam.
Byłam na wakacjach u rodziny w Kanadzie w Montrealu i tam spotkaliśmy się dwa razy. Lubię starszych przystojnych...
Potrzebuje pomocy. film to komedia. nakręcony juz jakiś czas temu. przedstawia historię wyścigu. ścigają się w nim również przestępcy. podczas jednej ze scen, kradną paliwo a jeden z nich opija się nim.
Filmu o nastolatkach których ktoś zabijał. Pamiętam że było tam bogate rodzeństwo chłopak i dziewczyna i ta
dziewczyna dała narkotyki takiej jednej i ona odurzona tymi narkotykami wypadła przez balkon w domu.
Później ktoś zabijał wszystkich co byli zamieszani w ta sprawę. Na końcu okazało się że to chat wszystko...
Główną rolę gra kobieta, blondynka ok. 30l. Jest ona dziennikarką, ale zastopowano druk gazety dla której pisała, więc
została bez pracy. Ma partnera, który poświęca się pracy. Zostawia on ją dla pracy w Pitsburghu. Kobieta zostaje
zaproszona do rodziny na Święto Dziękczynienia. Każdy chce poznać jej partnera (...