Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu, aktorów i tak dalej. Film jest o wieloletniej relacji kobiety z jej
służącym - kończy się (a kołacze mi się po głowie, że i zaczyna, ale nie jestem pewna) śmiercią kobiety.
Charakterystyczne jest to, że kobieta i służący grają w "grę", z tego co pamiętam polegającą na tym,...

więcej

z dobrą oceną :)

Uprowadzona ,1, 2 , czas zemsty , szybcy i wściekli też .. oglądałam

Ja pierwszy!

Szukam filmu chyba z 2012 roku, ale pewien nie jestem w każdym bądź razie stosunkowo nowy. Film
opowiada o kolesiu, który ma problem z podrywaniem kobiet i wyjeżdża do Indii na jakieś tam praktyki w
podrywaniu i naucza go jakaś striptizerka w której się zakochuje. Proszę o pomoc z góry dziękuje :)))

znacie filmy, które pasują do tego tytułu tematu? (mam na myśli np. rodzinę arabów z Arabii Saudyjskiej, mieszkających w UK, mających dziecko płci męskiej, który zakochuje się w lasce np. z typowej brytyjskiej rodziny i w końcu dochodzi do poznania się obu rodzin etc)

Szukam filmów krótkometrażowych opowiadających o deszczu(przykład https://www.youtube.com/watch?v=bsZOPUrwpPg), jakiejś historii z deszczem w tle lub ogólnie dobrych krótkich filmów(5-30 min), najlepiej przygnębiających lub wzruszających(ale niekoniecznie). Może to być animacja lub film.

chciałabym obejrzeć ciekawy film w którym głównym wątkiem są relacje dwójki ludzi.

Na pewno nie USA. Może z lat 1985-1995. Facet mieszka w jakieś kamienicy ma chyba żonę, jak co rano wychodzi na miasto, kupuje gazetę siada na ławce i czyta. Jakimś cudem zaśnie. Po ocknięciu się wraca do domu. I tu przeżywa szok, nie ma jego domu, miejsce w którym stał jest puste wszystkie inne stoją. Szuka znajomych...

więcej

Szukam filmu który oglądałam jakiś czas temu jest podobny do kruka z Brandonem Lee. Znacie może jakieś filmy tego typu?

Rodzina w podróży autostradą zostaje "uprowadzona" na krótki czas przez obcych. Nikt nic nie pamięta a jedynym dowodem zdarzenia jest nagranie z kamery która rejestruje całe zajście. Kosmici wyglądający jak ageni FBI chcą odzyskać to nagranie, rodzina gdzieś ucieka i akcja sie toczy. Ktos coś?