Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam filmu, jest to coś jakby parodia Apollo 13, wiem tylko tyle, że występuje tam bodajże Ben Stiller ;)

Jest to film chyba japoński, stary film. Jest tam wojowniczka znająca chyba kung-fu i w jednej walce najpierw
kopnęła jednego w twarz i przez chwile trzymała noge w górze, potem trzech odłożyli tego trafionego na bok i
walczyli z nią 3 na 1, a ona ich pokonuje. Ktoś wie może co to za film? Jeśli nie to podajcie...

Hej,przeszukałam już cały internet,może wam uda mi się pomóc. Poszukuje tytułu bajki,którą oglądałam jako mała dziewczynka na VHS. Szczegóły które pamiętam:
-rzecz działa się na jakiejś planecie,która zamieszkiwały różne zwierzęta(najbardziej pamiętam sowe).
-zajmowały jakiś skrawek lasu,który nie został jeszcze...

więcej

W najnowszych częściach widzimy że Charles Xavier stracil siłę w nogach gdy jeszcze był młodym dlaczego
w części Wolverine Geneza gdy był już starym prykiem wyszedł z samolotu po więzniów normalnie bez wózka
?
A 2 pytanie to Jak właściwie Charles wrócił do życia i dożył tej przyszłosci ?

Witam szukam filmu w którym było jakby opowiadanie o ludziach jak na animal planet o zwierzętach typu
samiec podchodzi do samicy jakoś tak mówił :p Pamiętam, że początek był w jakimś klubie i zarywał chyba
do jakieś dziewczyny i potem jakaś grupa chłopaków chciało coś jej zrobić a ten stanął w jej obronie i go tam...

więcej

Witam.
Pamiętam pewną bajkę, niestety jak przez mgłę więc obstawiam że będzie to bajka sprzed/do 1999 roku.
Jedyne co do tej pory pamiętam to 2 kózki, biała (ona) i czarna/brązowa(on).
Duży kozioł, który był ojcem czarnego przedstawiony w dość mrocznym klimacie (jak dla 3-letniego dziecka :p)

Może ktoś zna...

Witam. Szukam filmu, oglądałam go kilka lat temu, więc na pewno poniżej 2010 roku produkcja.
Ojczym albo Ojciec popycha do małżeństwa chyba za pieniądze dziewczyne mężczyźnie, który ją później bije i
jest agresywny ogólnie. Potem mają 2 synów. Ona była opiekunką i potem ze swoimi podopiecznymi zabija
swojego...

witam, szukam horroru/thrillera w którym gościu morduje kobiety chyba hakiem, albo nozem? ale raczej
hakiem..i to nie chodzi o ''koszmar nastepnego lata''...film ten jest na pewno dośc stary

Chłopak był chory psychicznie (chyba?) i miał brata, z którym miał bardzo dobry kontakt. Był chyba wypadek i ten brat zginął. I ten chłopak zaczął interesować się tym, jakie życie prowadził jego brat. I okazało się, że skrywa jakieś tajemnice czy nie był taki, jaki się wydawał. Coś w ten deseń. Jeśli ktoś wie, co to za...

więcej

.