Dobra to może być dosyć ciężki przypadek, to co wiem mniej więcej to:
- para, chyba mąż i żona podróżują samochodem
- zostają zaatakowani przez jakiegoś psychopatę i są więzieni w jego domu i torturowani
- film ten jest chyba z lat 80
- jest to ponoć mocno ryjąca banie produkcja
- o ile się nie mylę jakieś wielkie...
Witam! Poszukuję filmu… Chłopak/mężczyzna będący w związku zakochuje się w matce
swojej dziewczyny/narzeczonej/żony… Czy ktoś z Was kojarzy jakiś tytuł i mógłby się nim ze
mną podzielić? Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź :)
Witam :)
Od dłuższego czasu szukam niżej opisanego filmu, ale niestety bezskutecznie.
Filmu ten oglądałem kiedyś w tv (mniej więcej jakieś 10 lat temu), jest z gatunku SF i opowiada o "wypożyczaniu" ludzkich ciał.
Otóż jest sobie pewna firma (koncern), która za grubą kasę oferuje bogatym prominentom i kacykom...
Witam,
poszukuje pewnego filmu, mój opis raczej zbyt nie naprowadzi, bo widziałem go tylko urywkami 2-3 lata temu. Pamiętam tyle, głównymi bohaterami był policjant, o dośc niekonwencjonalnych metodach, momentami wydawało mi się, że coś z nim jest nie tak. Oraz młody policjant (tak rpzynajmniej pamiętam), któremu nie...
Byl to film o zabojcy rudych dziewczynek. Które byly pacjentkami zabójcy, film zaczyna się kiedy dziewczynka
wbiega do pewnego domu w lesie i woła o pomoc, to nie film alphabet killer, w filmie byla dziewczyna która ma
wizje dotyczace następnego ataku mordercy i chlopak któremu owy zabojca zabil siostre przed 15...
Poszukuję filmów o tematyce fantasy+romans. Obejrzałam już naprawdę wiele takich filmów, ale mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze coś, czego nie widziałam.:)
Poszukuję tytułu filmu emitowanego pod koniec lat '70 lub na początku '80 który emitowany był późno w nocy.
W sumie zapadła mi w pamięć jedna scena: w nocy jacyś dwaj goście podeszli pod mury starego zamczyska w którym mieszkały wampiry, znaleźli jedno małe okienko którym mogli się tam dostać, a że okno było dość...
Siemanko, bardzo dawno temu oglądałem taką głupkowatą komedię i nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Opowiadała ona o tym, że wszyscy zjeżdzali się na rodzinne spotkanie, głównie film się skupiał na jednym z synów matki który miał za żonę gorącą laskę i wydaje mi się że nie chciała jechać na to spotkanie rodzinne. Syn...
więcej