Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmy w którym chodziło o przewóz jakiejs paczki coś w stylu transporter wiem że ten gościu który to
przewoźił jechał białym audi i ścigał się chyba z babką w porsche o ile dobrze pamniętam wiem że potem zajechali do willi
i potem pojechali do jakiegoś dużego baraku czy coś w tym stylu chyba na...

więcej

Witam poszukuje filmy w którym chodziło o przewóz jakiejs paczki coś w stylu transporter wiem że ten gościu który to
przewoźił jechał białym audi i ścigał się chyba z babką w porsche o ile dobrze pamniętam wiem że potem zajechali do willi
i potem pojechali do jakiegoś dużego baraku czy coś w tym stylu chyba na...

więcej

Witam wszystkich :D Moglibyście podzielić się tytułami filmów z gatunku thriller, które warto zobaczyć? :D
Mnie np. bardzo sie podobał 'Labirynt', 'Połączenie', 'Misery' itp. :D
Czekam na wasze propozycje ;>

To ja się podłącze do wątku, może ktoś pomoże, bo brat już się ze mnie śmieje. Poszukuję bajki, która oglądałam w dzieciństwie. Pamiętam tylko, że było coś o poduszkowcu i o dziecięcych snach, że wkradał się jakiś zły bohater i powodował, że dzieci miały koszmary senne...ktokolwiek coś kojarzy?

Jak myślicie i na który film polecacie iśc?
-Ewolucja Planety Małp
-Transformer 4
-Noc Oczyszczenia:Anarchia

Który najprawdopoodbniej będzie najlepszy?

Witam Wszystkich Serdecznie i liczę na pomoc.
Sprawa wygląda następująco,iż szukam dobrych amerykańskich thrillerów,mogą też być to filmy akcja,kryminał,a także jakieś "durne" komedie ;) Poprosże o conajmniej 20-30 takich propozycji bo zapewne 3/4 widziałem :) Bardzo dobrze przyjęły mi się te thrillery:
-Niepokój...

bardzo mi zalezy na znalezieniu filmu. ogladalam go gdy bylam mala w telewizji . na poczatku jedna
dziewczynka z biednej rodziny przyjechala do takiej pani i tam poznala chlopca w swoim wieku ktory jej
bardzo pomagal i byl jej przyjacielem. potem ona sie w nim zakochala jak juz dorosli a on mial inne kobiety i...

Witam poszukuję tekstu PL do tego Filmu, posiadam oryginały 1 część to 2.25GB AVI druga część to 1.93 GB
AVI

może ktoś wie jak nazywa się film francuski, w którym mężczyzna chce pomóc kobiecie i jednocześnie chce wrócić do domu ale ciągle ma problemy sytuacyjne. wiem, że film był emitowany w tv publicznej w 2008 roku

Poszukuję filmów z motywem spełniającego się American Dream. Coś w stylu "zaczął od zera, było ciężko, nie poddawał się i zaszedł bardzo daleko..." Może być też coś z wątkiem emigracji.