Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu. Widziałam go w tamtym roku prawdopodobnie na tv4. Fiklm był stary /lata 90,
80/. Mało pamiętam z niego. W jakimś domu miało być wesele i kilka kobiet był niedaleko u
jakiejś znajomej fryzjerki. Tam siedziały rozmawiały i fryzury robiły sobie. Możliwe, ale pewna nie jestem, że były w
tym filmie 3...

Witam. Jestem uczennicą 2 klasy liceum ogólnokształcącego i od dluższego czasu
zastanawiam się nad rozpoczeciem nauki w łodzkiej filmówce na scenariopisarstwie.
Niestety, pomimo względnie wnikliwych poszukiwań nie udalo mi sie znaleźć informacji
o tym, jak NAPRAWDĘ wygląda egzamin wstepny na tak prestiżową...

Witam,dosyć dawno temu oglądałem film więc mogę niedokładnie opisać go ale spróbuje to co pamiętam.Był to film o pewnej dziewczynie która chodziła do szkoły,tam miała jakieś lekcje rysowania lub malowania chyba nie była zbyt lubiana i w pewnej scenie ona pisze na kartce jakieś dziewczynie że została zgwałcona czy coś...

więcej

http://38.media.tumblr.com/872d2f07b915dcb126ef972e5f219c19/tumblr_n8t6ca81dm1re avnho1_500.jpg

moze ktos kojarzy..

Szukam filmu, powstałego w latach 2000 - 2004. Jest to niemiecki (chyba) kryminał rozpoczynający się od tej
zagadki z nurkiem zawieszonym na drzewie w spalonym lesie. Akcja rozgrywa się w jakiejś mieścinie nad
jeziorem

filmy o zakazanej miłości pomiędzy np wyznawcami innych religii albo porywaczem a porwaną lub
dziewczyną z dobrego domu a jakimś niegrzecznym chłopcem itp?

Nie wiem jakiej produkcji? na pewno nie Polskiej. Oglądałam go z jakieś 7-10 lat temu w TV. Z góry dodaję niewiele pamiętam. Jakaś wioska, osada, sioło. Niedaleko jakiś pałacyk, bogaty dom, posiadłość w której mieszka przystojny właściciel, dobrze jeździ konno, zawsze w kapeluszu, ma długie włosy spięte w kucyk. I tu...

więcej

Pamiętam że młoda dziewczyna miała opiekuńczego ojca ktory prowadził bar w malym miasteczku. Wszyscy tam wszystkich znali. pewnego dnia dziewczyna niby wychodząc do szkoły postanowiła bez wiedzy ojca gdzieś wyjechać. Gdy się żegnali obydwoje poczuli jakby żegnali sie ostatni raz. i faktycznie tak było. po...

Witam wszystkich!
Szukam filmu z kategorii katastroficzne. Na ziemi pojawił się jakis wirus no i
oczywiście wszystkiemu chce zaradzić USA, sprawa wymyka sie spod kontroli i nie
udaje się i "lepszy" obywatel dostaje szczepionkę? Pamietam tylko urywki np. jak
żołnierz w skafandrze zranił się do krwi i zaraził cały...

więcej

w jakim okresie jest osadzona akcja filmu Pismak? Orientuje się ktoś może?