Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W akcie desperacji, po siegających kilkaset stron przegladarki wraz z limitem sformułowanych fraz chciał
bym poprosic was o pomoc ;]. Chodzi mi o tytuł filmu, który zapadł mi w pamięci dość wyraznie mimo że
ogladałem go tylko raz może z 5 - 7 lat temu na antenie telewizyjnej. Film ten to najprawdopodobniej dramat....

więcej

Hej, szukam amerykańskiego filmu prawdopodobnie z lat 80-90. Opowiada o seryjnym mordercy, który po
latach pisze list do redakcji, że powraca do zabijania. Facet nigdy nie został schwytany i prowadził normalne
życie, miał żonę, w wolnych chwilach przesiadywał w jakiejś strej szopie. Był tam motyw o tym, że kobiety...

więcej

film USA z lat około 2006-2010
facet wykłada na uczelni filmowej i sam napisał kiedyś scenariusz albo książke ale zapomiał o niej, po latach okazało sie
,że jakiś morderca zabija wg tego scenariusza ale wszystkie podejrzenia idą na tego
wykładowce... a potem pomaga mu taka studentka która sie w nim kochała a na końcu...

więcej

To znowu ja, witam. Szukam filmu z czasów młodości, które chętnie bym sobie
odświeżyła. Opowiada on o dwóch córka stolarza/drwala (?), które są w konflikcie
mniejszych lub większym z matką (jedna z córek jest nastoletnia, zaczyna romanse z
chłopakami). Pamiętam scenę korku i mnóstwa ludzi, którzy trąbili na matkę...

więcej

Szukam nazwy filmu!

użytkownik usunięty

Szukam nazwy pewnego filmu w zasadzie takiej porąbanej komedii o której wiem tyle że koleś który ma
ksywe waleń i jego debilny kolega chyba pod nieobecność rodziców jeżdżą po mieście w poszukiwaniu trawy
znajdują dwie prostytutki czy tirówki a ten waleń się w jednej zakochuje i wkręcaą sie na jakąś impreze

grupa kolegów z klasy,otrzymala wiadomosc,ze jest spotkalnie po wielu latach,na tym spotkaniu ćpali,a nie bylo wiadomo kto ustawil spotkanie,okazlao sie,ze ustawil chlopak o ksywie psychol,ktoremu wszyscy dokuczali,zamienilo sie w pieklo,jak zaczeli ginąć wszyscy po kolei(ten facet zabijak prawdopodobnie w bialej...

Szukam ciekawych, francuskich filmów podobnych do
''Paulina na plaży''- 1983
''Zielony promień''- 1986
''Noce pełni księżyca''- 1984
Najlepiej by filmy były do rokju 2008 .
Polecicie coś? :-)

Fantazy , Horror
Nie wiem aby było troche w tym romansidła.
Hmmm :) Oprócz Zmierzchu ;p

Waitam szukam filmuktóry był wiświetlany chyba w polsacie jak sie niemyle wiemże chodziło o to że gościu
wynajmował kierowców do przewozu nakrotyków z jednego miasta do drugiego i jeżeli sie niemyle to on
miał swoją produkcje nakubie i zatrudnił w pewnym momencie młodego policjanta "chyba" o ile dobrze
pamiętam...

więcej

Hey szukam filmu w ktorym byla taka scena - slub brodaty dziadek tanczy kankana(chyba to był bezdomny), to mogla byc jakas komedia lub pariodia jakiegos filmu cos mi sie kojarzy ze ten dziadek pokazuje sie
jeszcze raz na sam koniec filmu dzieki za pomoc !