Od dłuższego czasu próbuję znaleźć pewien film, na który natrafiłam przypadkiem. Nie oglądałam go, czytałam tylko opis. Był to film fantastyczny, dwa angielskie słowa, w tłumaczeniu polskim też były dwa.
Pewien chłopak był nieśmiertelny, jego cała rodzina była nieśmiertelna. Pewnego razu zakochuje się z wzajemnością...
Szukam pewnego filmu. Film był o matce która próbowała wyjaśnić jak umarła jej nastoletnia córka.
Dziewczyna została zamordowana przez znajomego swojej matki (był chyba nauczycielem ten dziewczyny i
mieli romans). Morderca cały czas jest blisko matki aby ta nie odkryła prawdy i robi wszystko by wszystkie...
Oglądałam bardzo dawno i pamiętam niewiele. Jakaś dziewczyna została porwana chyba na przystanku
autobusowym przez kogoś kto się nad nią znęcał (min. odcinał jej palce). Leżała ona (chyba) na stole
operacyjnym. Niestety więcej nie pamiętam a chciałabym sobie odświeżyć ten film ;) Z góry dzięki!
końcówki lat 80tych lub początku 90tych. Nie pamietam. Czołówka była taka że jakis statek zapadał się we
wnętrze ziemi. Była rodzina, dzieci, facet z czarnymi włosami. troche to nieskładne ale tyle pamietam. Taka trochę
futurystyczna ta bajka była. Nie był to ulisses31. Pomóżcie.
Poszukuje juz od dawna tytulu filmu francuskiego, ktory ogladalam naprawde wiele lat temu. Fabula: mala
dziewczynka stracila matke w wypadku, a ona sama miala tylko zlamana reke. Ojciec nie bardzo sobie radzi z
sytuacja i zawozi mala do ciotki. Tam mala caly czas jakby rozmawia z matka. <utrzymuje, ze ma z nia...
Proszę podajcie jak najwięcej tytułów z filmiku z youtuba. Ten filmik ma tytuł High Heeled Women Kicking Ass
on Film i powinien być on po wpisaniu jako pierwszy i trwa 15 minut i 29 sekund. Proszę o tytuły z tego filmiku
i dobrze by było też gdybyście napisali przy którymś tytule minute, w której jest ten tytuł na...
Witam.
Szukam filmu o dwóch nieudolnych policjantach z małego miasteczka we Francji lub Wielkiej Brytanii,
Przypadkowo wpadają oni na trop przemytników dzieł sztuki/obrazów, które to dzieła był chowane w jakiejś jaskini. Bardziej komedia niż film sensacyjny. Kojarzę (chyba) ostatnią scenę jak ci dwaj policjanci skuci...
1. film jest o kobiecie która próbuje odszukać porwanego męża i dziecko. Porywacz daje jej wskazówki przez
telefon...
2. film jest o kobiecie która opracowała system antywłamaniowy do banku, który złamał jakiś haker i ukradł
pieniądze. Na końcu okazuje się że za wszystkim stoi jej szef.
Proszę o pomoc.
Witam,
jakis czas temu ogladalem film. Zaczyna sie w przeszlosci jak chlopak zabiera dziewczyne na studniowke,
tam ona raczej nie zwraca na niego uwagi. Po jakims czasie sie spotykaja, ona jest kelnerka w jakiejs
knajpie, On zastanawia sie nad jakims kursem z uwodzenia kobiet, a ona mu w tym pomaga. Udaje mu sie...