Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film zaczyna się jak mężczyzna wyjeżdżający na wakacje dowiaduję się na statu o chorobie lub że jego
matka umiera. Ma on 4 dzieci. Córka z synem. Syn jest bogatym biznesmenem, Który też jest samotnym
ojcem wychowującym syna. Pewnego dnia na łóżku syn pyta się ojca ile zarabia na godzinę. Ten mu
odpowiada jakąś...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu w którym dwóch facetów rzekomo szuka pracy w kłamstwie przed żoną jednego z nich
(fałszywe telefony,że był na rozmowie itp) i chyba załapuja sie do policji,mają mieć testy a jarali zioło itp,nie
pamiętam aktorów ale chyba grał tam jeden latynos,film jest amerykański. Z góry dzięki za pomoc.

Od kilku dni poszukuję pewnego filmu, opowiada on o chorym chłopcu, któremu nie pomagały przepisane
leki, więc on, bądź jego rodzice postanowili pozwać koncern farmaceutyczny produkujący ów lek. Na końcu
sąd orzeka winę koncernu i nakazuje mu zapłacić chłopcu w ramach zadośćuczynienia kilkanaście lub...

czesc,

szukam serialu lat 80,90 ,który leciał na tvp.Akcja tego filmu działa się na plaży.
Z tego co pamietam to głownymi bohaterami w tym serialu były armie
wojowników.Jedni mieli niebieskie szaty ,drudzy czerwone.

Proszę o pomoc w odnalezieniu serialu

pozdrawiam,

Cześć szukam pewnego filmu był to chyba horror nie pamiętam go dokładnie bo bardzo dawno go oglądałam . Film ten opowiada historię kilkunastu dzieci których rodzice musieli zabić dla jakiegoś rytuału czy coś takiego . Jednemu chłopcu udaje się uciec chyba czy to ojciec mu daruje życie jakoś tak . W dorosłym życiu...

Szukam nazwy jednego filmu romantycznego o tym jak jedna para po kilkudniowym romansie
postanowiła spotykać się co roku ze sobą w tym samym dniu (chyba 15 sierpnia), on po kilku
latach jest prezenterem telewizyjnym, ona uczy w szkole a z czasem pisze książki dla dzieci. Po
kilku latach spotykania się co roku...

Szukam filmu. Widziałam go w tamtym roku prawdopodobnie na tv4. Fiklm był stary /lata 90,
80/. Mało pamiętam z niego. W jakimś domu miało być wesele i kilka kobiet był niedaleko u
jakiejś znajomej fryzjerki. Tam siedziały rozmawiały i fryzury robiły sobie. Możliwe, ale pewna nie jestem, że były w
tym filmie 3...

Witam. Jestem uczennicą 2 klasy liceum ogólnokształcącego i od dluższego czasu
zastanawiam się nad rozpoczeciem nauki w łodzkiej filmówce na scenariopisarstwie.
Niestety, pomimo względnie wnikliwych poszukiwań nie udalo mi sie znaleźć informacji
o tym, jak NAPRAWDĘ wygląda egzamin wstepny na tak prestiżową...

Witam,dosyć dawno temu oglądałem film więc mogę niedokładnie opisać go ale spróbuje to co pamiętam.Był to film o pewnej dziewczynie która chodziła do szkoły,tam miała jakieś lekcje rysowania lub malowania chyba nie była zbyt lubiana i w pewnej scenie ona pisze na kartce jakieś dziewczynie że została zgwałcona czy coś...

więcej