Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie jest to film USA, ale raczej Niemcy, Austria, Belgia, może Francja, z góry dodaję mało pamiętam, jakieś małe miasto małe jednorodzinne domki.. Jest rodzina młoda, mają chyba córkę około 12 lat, znajomych którzy ich często odwiedzają. Dochodzi do jakieś okropnej kłótni facet uderza żonę widzi to córka. On wybiega z...

więcej

Witam . Około rok temu widziałam film . Pamiętam tylko, że akcja toczyła się na jakimś bardzo ciepłym I przez chyba cały film słonecznym miejscu .Głównym bohaterem był starszy pan, raczej nie za miły, zwykle zamyślony... w młodości umarła mu żona, a dzieci chyba odeszły (nie pamiętam ) . Był tam jakiś pies I chyba go...

więcej

Witam! :)
Szukam dramatu o nastolatku, ktoremu waliło się życie.
Kompletnie aspołeczny, kłótnie rodziców, problemy w szkole.
WSZĘDZIE CHODZIŁ W CZARNYM PŁASZCZU.
Poznał jakąś dziewczynę-blondynkę, pokazała mu
trochę życia: poszedł z nią na dyskotekę, tam przesadził i wymiotował.
Nie jestem pewien czy taki był...

więcej

Widziałam tylko początek filmu i nie mam pojęcia jak się nazywa a bardzo chcę obejrzeć cały, a więc tak:
Są ludzie na statku i dziewczynka mała i nagle puściła jakaś linka która wszystkich ucięła tylko nie tą małą i
została ona sama na tym statku. Nie wiem co było dalej ... proszę ... bardzo proszę o odpowiedź....

Szukam trzech filmów, które pamiętam z TV z dzieciństwa.

1) Noworodki w szpitalu zostały pomylone i źle oddane rodzicom. Po kilku latach w jednej rodzinie umiera matka, a w drugiej dziecko. Wtedy rodzice zmarłego dziecka jakoś dowiadują się o zamianie i postanawiają odnaleźć swoją prawdziwą córkę.

2) Matka z...

Ogladalem ten film dawno. Ubaw do łez i dlatego obejrzalbym go jeszcze raz.
Niestety. Pamiec nie ta i tytul uciekl mi z glowy. potrzebuje pomocy.
Komedia przypadkow, prawdopodobnie skandynawska. Dwoch kolesi, panna i smierc.
A wszystko zaczyna sie od połki zabijajacej psa... A potem juz z gorki.
Prosze....

Szukam tytułu filmu

użytkownik usunięty

Sadystyczny klawisz znęca się okrutnie na więźniu,po iluś tam latach ten wiezień odnajduje tego klawisza który jest już na rencie,prowadzi z żoną (kochanką?) bar,były wiezień zatrudnia się u niego w barze (klawisz w ty czasie jest niewidomy albo udaje niewidomego,nie pamiętam) i później nawet sypia z jego...

Więc film jest dośc nowy, akcja odbywa się we XVII francji gdzie król zostaje zamordowany a później jego
przyjaciel czy ktoś tam jako król mści się na zbrodniarzach. Szczegółem jest tu to że ofiary sa mordowane
przez mściciela za pomogą specialnego ciosu w czoło którego mściela nauczyl król po pojedynku. Więcej nie...

więcej

Witam, mam do Was pytanie ;) czy ktoś z Was orientuje się może gdzie w internecie
znajdę Polską wersję filmu "The oxygen" z Adrienem Broodym. Polski tytuł to "Zabójczy
warunek" ? Pozdrawiam :)

Witam poszukuje filmy w którym chodziło o przewóz jakiejs paczki coś w stylu transporter wiem że ten gościu który to
przewoźił jechał białym audi i ścigał się chyba z babką w porsche o ile dobrze pamniętam wiem że potem zajechali do willi
i potem pojechali do jakiegoś dużego baraku czy coś w tym stylu chyba na...

więcej