Dręczy mnie od pewnego czasu pytanie jak nazywa się pewny film. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi dlatego zalogowałam się tu pierwszy raz od 4 lat (!) ;) Otóż film którego poszukuję nie ma raczej więcej niż 14 lat i główną rolę gra w nim bardzo znana aktorka (ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć która i...
więcej
Cześć, poszukuje filmu, którego oglądałem gdzieś 2-3 lata temu. NIe pamiętam dokładnie co tam się działo,
ale wiem że byli tam kosmici , Pamiętam jeszcze że końcówkę która wyglądała tak, że mąż z dziećmi (chyba)
chcieli odebrac sobie życie używając do tego pistoletu, no i tak strzelali jeden po drugim, a gdy...
Szukam horroru w którym bohater szuka na zlecenie zaginionego filmu po którym wszyscy wariują, dodatkowo film (poszukiwany przez gł. bohatera) jest o sadyzmie, torturowanym aniele, np obcinają mu skrzydła.
Cześć. Szukam filmu w którym bohater idzie do wiezienie. Prawnik zalatwia mu opoznienie przez co staje sie silniejszy. Potem rzadzi w tym wiezieniu.
...z podtekstem erotycznym. Niesttety niewiele pamietam. Jedyne szczegoly sa takie
ze jakas osoba dostawala SMS z wiadomoscia gdzie ma sie odbyc spotkanie. Nikt nie
wiedzial z kim sie spotka. Nie wolno im bylo ze soba rozmaiwac a nastepnego dnia
mieli udawac na ulicy ze sie nie znaja. Gdzie i kiedy odbedzie sie...
Witam.
Jak w temacie, szukam filmu o trzech młodych chłopakach z Moskwy, którzy jadą do NRD...
Zacząłem kiedyś oglądać, chciałbym skończyć ale kompletnie nie pamiętam tytułu.
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
Radek
Zna ktos moze film, w ktorym chlopak zaklada sie, ze wypelni kilka lub kilkanascie zadan z jakiejs szkolnej
ksiegi? Pamietam, ze staral sie o jakas dziewczyne, pamietam kilka zadan:
-ze musial przeciagnac jakis balon na teren szkoly
-chyba pobic jakiegos goscia
-cos zrobil w sklepie z jakims artykulem...
Wie ktoś może gdzie można znaleźć ten film online po polsku lub napisy do niego?
Film z 1980r. z A. Hopkinsem.
Jak w temacie, szukam filmu, który widziałam wiele lat temu, pamiętam tyle, że prawdopodobnie był to dramat,
była dziewczynka albo jakiś chłopiec, który wypisywał wszędzie jakieś numery i była też kapsuła czasu w tej
podstawówce i jakiś wypadek, chyba samochodowy albo apokalipsa, już nie pamiętam...