Witam
Jakiś czas temu widziałem kawałek filmu w telewizji lecz nie miałem czasu go oglądać i również nie
pamiętam tytułu i dokładnie o czym był ten film. Film prawdopodobnie z lat 50-60, czarno biały produkcji USA,
gatunek Horror.Opowiadał chyba o dzieciach z innego świata czy coś takiego które zabijały ludzi...
Witam,
Poszukuję filmu, który widziałam kiedyś w dzieciństwie. Pamiętam, że był on o
głębokiej przyjaźni chłopca w okularach i dziewczynki w podobnym wieku. Chłopiec
był uczulony na pszczoły/osy, a dziewczynka pewnego razu zgubiła pierścionek w
lesie. Chłopiec poszedł go szukać i owady śmiertelnie go...
Mam dość skąpe informacje o tym filmie. ;) Pamiętam, że jakiś policjant sam poszedł do jakiegoś starego
domu i on się zaczął palić, i się nawdychał, i się głupio zachowywał. Coś tam było też z teatrem chyba.
Kojarzy ktoś ten film? :)
Witam szukam filmu w którym w jednej firmie pracuje dwóch kolesi i nieźle sobie radzą szef ich lubi i postanawia ich awansować idą z nim zabalować i on umiera nie zdążywszy przekazać nikomu informacji o awansie tym samym stery w firmie przejmuje gość który za nimi nie przepada i degraduje ich tak że muszą zaczynać...
Z tg co pamietam byl on o dziewczynie chorej na bialaczke , ktorej zosal okreslony czas. Przed smiercia chciala
zrobic kilka rzeczy , dlatego zrobila ich liste , w ktorej miedzy innymi napisala , ze chce stravic dziewidztwo ,
chce aby jej imie stalo sie slawne , ale mie mapisala zeby sie zakochac co sie stalo. Tyle...
Witam, szukam tytułu krótkometrażowej animacji o mrówkach. Akcja wygląda mniej więcej tak, że dzieciak ma lupę i przy użyciu promieni słonecznych przez przypadek spala mrówki. Filmik trwa około minuty, może dwie.
Leciało dziś podobnoż na AleKino. Ktoś kojarzy tytuł?
szukam filmu
rodzina wyjeżdża na jakiś czas ( albo coś tkiego ) i zostawiają swoje 2 psy i kota pod tymczasową opieką ale
one uciekają i próbują wrócić do domu wiem że pod koniec stary golden retriwer wpada do jakiejś dziury ale
pies i kot pomagają mu się wydostać na końcu zwierzęta wracają do domu
Hej, szukam filmów, będącymi adaptacjami książek w których zmieniono zakończenie. Np. w 'Pustyni i w
puszczy". Przychodzi wam coś do głowy? Chodzi głównie o przykłady gdzie całość wygląda na dość dobrą
adaptację a zmienia się głównie zakończenie.
Pozdrawiam forumowiczów :)
2-3 lata temu (prawdopodobnie jest trochę starszy)oglądałem film, który opowiadał o paru dziewczynach/ogólenie o nastolatkach. Fabuły niestety nie pamiętam, natomiast pod koniec dwie dziewczyny rzucały kostkami, wynik dawał liczbę kolesi z którymi trzeba było się przespać. Jedną z nich wylosowała 3 druga 1. Tą...