Szukam tytułu filmu już kilka razy wyświetlany był w tv starszy, w filmie jest młoda dziewczyna blondynka, która jest z facetem, udaje porządnego ale taki nie jest. Pamiętam jeszcze akcje na karuzeli gdzie on włożył jej rękę pod spódniczkę. Na koniec filmu próbował ja zabić ale nie jestem pewna. Ktoś wie co to może być...
więcej
Byl on o lekarzu, który zabijał swoje rudowłose pacjentki, przed tym więził je w swoim jakims domu w srodku
lasu, w filmie jest tez chlopak i dziewczyna(ona ma wizje ktore pomagają jej w zlapaniu mordercy(
Okej to moje pytanko leci tak. Chcę obejrzeć Jak Wytresować Smoka 2 bez nr tel bez jakiś ankiet bez rejestracji chyba że to
działa i bez żadnych innych beznajdziejnych reklam pomożecie? Chcę normalny link gdzie od razu jest film i tak btw to chce
mieć go po polsku albo z napisami
Okej to moje pytanko leci tak. Chcę obejrzeć Jak Wytresować Smoka 2 bez nr tel bez jakiś ankiet bez rejestracji chyba że to
działa i bez żadnych innych beznajdziejnych reklam pomożecie? Chcę normalny link gdzie od razu jest film i tak btw to chce
mieć go po polsku albo z napisami
Od dosyć długiego czasu poszukuję tytułu pewnego filmu. Chodzi to za mną i nie daje mi spokoju. Z grubsza
fabuła wygląda tak: chłopiec (blondyn) mieszka z matką, którą ojciec porzucił, wyjeżdżając z sekretarką. Matka
z synem chodzą na spacery nad morze/ocean i zbierają jakieś muszelki, po czym robią z tego kolaż....
Witam szukam filmu ktory kiedys ogladalam w TV.To byl raczej dramat, bohaterem byl (chyba) samotny ojciec
z corka, ktorzy wyjechali do dziadkow (tereny cos jak Irlandia albo nawet troche zimniej), byl tam taki stary
ogromny dom ktory oni pozniej przetransportowali w inne miejsce na belkach. Nic wiecej niestety nie...
Hej :) szukam pewnego filmu, byl on o nastolatce która sie buntuje zaczyna krasc, jej mama ma jakiegos
nowego chlopaka, mieszka u niej kolezanka z którą pije i pali (i byla tez scena w której jedna robi drugiej
kolczyk w pępku)
Wydaje mi się, że były trzy części. Byłem przekonany, że tytuł tego filmu to Gatunek, ale to jednak nie to.
Chodzi o to, że ludzie są przejmowani przez istoty z kosmosu i w momencie, gdy to się dzieje, ich wszystkie
zmysły zaczynają pracować o wiele lepiej - nie potrzebują już np. okularów. Mocno mi się zdawało, że...
Witam. Od chyba dekady lub więcej chodzą mi po głowie sceny z filmów które swego czasu widziałem, niestety nie w całości.
Pierwszy z nich to swego rodzaju horror. Emitowany był w tv ok 15-17 lat temu. Wybaczcie ale mogę zamieszać kilka szczegółów z racji tego że czas i próby przypomnienia sobie czegokolwiek dodają...