Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jedyne co pamiętam z fabuły to to, że żyje sobie rodzinka nagle w nocy zostają obrabowani, ojciec zabił rabusia kijem baseballowym i skazano go za przekroczenie obrony własnej, żona go pierw odwiedza, potem już nie tak często, koleś popada w złe towarzystwo, jak ktoś zna tytuł proszę napisać ;]

Szukam filmu. Był o dwóch oszustach, wydaje mi się, że fabuła obsadzona w latach '50, może '60. Coś koło
tego. Może nawet wczesniej - lata '30, trudno mi ocenić. Jeden z nich poderwał młodą dziewczynę, ten drugi
tez mial jakas kobiete. I ta młoda dziewczyna była nim zachwycona (chodziła chyba jeszcze do szkoły gdy...

więcej

co to za film

użytkownik usunięty

film niemicki, o ojcu co sie dowiedzial ze ma corke (5-7 lat?) i teraz mieszkaja razem , aktor grajacy ojca i aktorka grajaca corke to w rzeczywistosci również rodzina, film to typowa, familijna tandeta, co mogłaby leciec na poslacie w niedziele o 12 , ktos wie jaki to tytuł?

Chłopcy z ferajny

Witam, poszukuje tytułu filmu który oglądałem pare ( bądź parenaście ) lat temu. Był to film, może fantasy, bądź troche horror ale z akcją w czasach, mniej wiecej, teraźniejszych. Z fabuły i wydarzeń pamiętam, że główny bohater poszedł do jakiejś kobiety która była chyba wiedźmą i chciał usunąć dziecko bo wpadł ze...

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu filmu. Pewien chłopak kłóci się z dziewczyna po czym ona ginie w wypadku samochodowym wraz z nienarodzonym jeszcze dzieckiem. Pamiętam jeszcze, że on po tym strasznie to przeżywał bo chwilę przed wypadkiem się pokłócili, czy zostawił ją , dokładnie nie wiem. Później oglądając jej...

Oglądałam ten film jakieś 10 lat temu nie wiem na jakim kanale ( mogły to być TVP 1, TVP 2, Polsat i TVN).
Nie wiele pamiętam z tego filmu głównym bohaterem był mężczyzna, który przemieniał się w ptaka
oczywiście był mroczno ubrany. Pomagał tam kobiecie chyba jego sąsiadce albo dziewczynie ( choć do tego
nie...

Otóż oglądałem sobie niedawno film w tv i miałem zapamiętać nazwę tylko zapomniałem fabuła była taka że
było sobie paru kumpli i oni chyba niewiem jakieś salta robili parkour i te sprawy i ich chyba złapali i
musieli biec do takich punktów a jak nie zdązyli to gineli i wgl jakas nagroda była pomoże ktoś?

trochę chaotycznie to opiszę. chodzi chyba o komedię romantyczną. młody facet wychodzi z wojska. kolega załatwia mu pracę maklera a że nowy jest nieśmiały to tamci zabierają go na imprezy i pokazują jak imprezować. Ten co mu załatwił robote to taki cwaniak nie pamietam jaki to aktor. on ma dziewczynę ktora orgaznizuje...

więcej

Jak w temacie, szukam filmów:
1) gdzie dochodzi do konfliktu przyjezdnych z miejscowymi. Chodzi o pozycje podobne np. do tych na tej liście: http://www.imdb.com/list/ls004015088?ref_=tt_rls_1 lub "The Naked Prey". Im mniej horroru, tym lepiej.
2) gdzie pokazano niepokoje (skutki) związane z zabawą z atomem lub...