Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest to film dokumentalny, który składa się z wywiadów z ludźmi, którzy mieli jakieś trudności w życiu. Leciał w przeciągu ostatniego miesiąca, góra dwóch, na HBO (lub Canal+). Pamiętam końcówkę: kobieta (około 40, chyba blondynka) opowiadała o przyznaniu się do bycia lesbijką.
Bardzo proszę o odpowiedź, z góry...

https://38.media.tumblr.com/7d719b2516531dd9af53d68dc515243f/tumblr_mhakgvSioK1q g45woo1_400.gif Bardzo proszę o pomoc :)

Dobrych parę lat temu na Tele5 często leciał thriller, który wydaje mi się że był z 1995 lub 1997 roku, wiem
też że były 2 części. W tytule zawierał ''Mama'', ''Mamuśka'', bądź ''Mamusia''. Ale jak widać moje
poszukiwania na własną rękę nic nie dały dlatego zwracam się o pomoc. Fabuły dokładnie nie pamiętam,
ale...

więcej

Podobnie jak w temacie poszukuję tematu filmu, z którego pamiętam niewiele. M.in. dziewczyna przyjeżdża do obcego
miasta żeby odzyskać/odebrać/sprzedać spadek. Na miejscu dowiaduje się,że miejsce to jest hotelem/hostelem, który
prowadzi mężczyzna, który nie chcę jej oddać tego miejsca.
Może komuś coś się nasunie....

więcej

Cześć, szukam filmu, który kiedyś oglądałam, niestety było to jakieś dobre parę lat temu i mało z niego
pamiętam. Film był raczej przygodowy dla młodzieży. Opowiadał o 3 czy 4 przyjaciółkach. Jedna pamiętam, że
wiązała sobie piersi bandażem, by ich nie było widać, druga ciemnowłosa zakochała się w chłopaku o...

Witam odrazu mówie ,że jak ktoś znajdzie serial to bóg mu zapłać :P
A więc tak w serialu był taki koleś sokół z nim cała akcja się rozgrywa. Serial powstał około 10 lat temu.
Chyba kolumbijski /brazylijski.
W serialu jest ojciec ,który nie daje jej Córce poznać żadnego chłopaka potem okazuję się ,że on sam kocha ją....

więcej

Leciał kilka razy na polsacie. Pamiętam tylko jedną scenę- żona zastrzeliła przypadkiem męża
( broniła się) potem została oskarżona, miała chyba dziecko/ci.

Poszukuje filmu z Shonnem Connerym tak mi się z nim kojarzy. Film opowiada o chłopaku w wieku 10-15 lat
ktory interesuje się sztuka i maluje wlasne portrety. Poznaje starszą pania mieszkajacą samotnie w villi.
Zaprzyjaźnia się z nia. Pewnego razu chłopak siedząc na plazy spotyka zbiega z więzienie jeśli się nie myle...

więcej

Był to pewnie thriller/horror. Obejrzałem kiedyś bodajże jedną tylko scenę, bo miałem później obejrzeć cały film... Było to z 4-5 lat temu (czyli żadna tam nowość). Film z tego co pamiętam angielsko-języczny.

Opis sceny: Siedzi grupa bodajże kilkunastu ludzi (w strojach wieczorowych/balowych), kobiety, mężczyźni...

Film jest z (na oko) koniec '90, może trochę później. Nie oglądałem go od początku, więc nie wiem za bardzo o co w nim
chodziło. Pamiętam niektóre momenty, np. kiedy główny bohater gadał z rybką w akwarium (?), wiem też, że miał znajomą
na wózku inwalidzkim (a zdarzyło się to tak, że w miejscu pracy, jeden z...