Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uprowadzona ?

coś podobnego. ?

zalezalo by mi zeby byl do sciagniecia (nie obejrzenia online) i w HD. Jest mi ktos w stanie pomoc?

Kiedyś oglądałam film i chciałabym go obejrzeć teraz ale nie pamietam jak sie
nazywa. Tam była taka dziewczyna która szukała pracy i znalazła żeby opiekować się
takim starszym panem no i pojechała do niego on mieszkał w domu chyba w lesie i
jeszcze była tam taka starsza pani niby wszystko spoko ale ten dziadek...

więcej

Byl to film o mezczyznie ktorem spodobala sie kobieta ktora pracowala w buriku a oboje spotkali sie w
metrze jezdac z i po pracy byl to film krotkometrazowy niemiecki

Witajcie szukam filmy przede wszystkim w stylu trylogii - Harold i Kumar, mam na mysli: luzna komedie, z
fajnymi zyciowymi zartami, jakimis paradoksami, moze byc 1 przyjaciel ktory jest madry a 2 troche glupi ( nie
glupi i glupszy), albo ten 2 szalony, moze jakas podróz, fajne kobiety ( guys? comedies), dobrze zeby...

więcej

Szukam filmu, który oglądałem dość dawno, więc jest on jeszcze z zeszłego stulecia (na moje oko '90). Nie
wiem dokładnie o co w nim chodziło, ale pamiętam niektóre fragmenty, np.: główną bohaterką filmu była
dość młoda kobieta, wynajmowała jakieś mieszkanie, ktoś z mieszkania niżej ciągle jej ,,przeszkadzał" (np....

więcej

Film oglądałam jakieś 2 lata temu miałam go ściągnięty. Film osadzony chyba w latach 30-40 lub 50 XX wieku. Jakiś szalony iluzjonista robi przedstawienia, na każdym z nich wprowadza publiczność w ogólną hipnozę, następnie wybiera z widowni 1 osobę po czym na oczach wszystkich morduje. Wiele nie pamiętam ale wiem że...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Znacie jakieś fajne filmy i seriale do pobrania?

użytkownik usunięty

Wyleciał mi tytuł filmu australijskiego z lat 2005 -2012, na faktach, w którym zakompleksiona dziewczyna porywa i zabija swoja
koleżankę. Jednocześnie rodzice poszukują tej zabitej jako zaginionej.