z lat 70/ 80
mały chłopiec o ciemnych włosach miał autyzm albo adhd a rodzice myśleli, że jest zdrowy tylko specjalnie
sie tak zachowuje np przy stole i krzyczeli na niego a potem przyjechała do nich albo nauczycielka albo jakaś
kuzynka albo psycholog i zaczeła go uczyć wszystkiego i zaprowadziła go do swojego...
Witam
Chciałem Wam podrzucić stronę na której znajdziecie informacje o najlepszych promocjach na filmy na Blu-ray i DVD. Bardzo dużo ciekawych ofert, można powiększyć swoją kolekcję.
filmozercy.com
Kilka lat temu oglądałem film postapokaliptyczny (?), gdzie ludzkość była podzielona na dwa odłamy. Jedni
żyli normalnie, ale cofnięci cywilizacyjnie, a drudzy w podziemiach, zepchnięci do rangi nieludzi (nazywano ich
bodajże murlokami). Pamiętam jeszcze piękny widok rozbitego księżyca na niebie.
Ktoś kojarzy ten...
Witajcie Drodzy:)
Szukam filmu, który widziałem milion lat temu na przegrywanej VHSce:) Tytuł ówczesny "Kwartet pechowców" nigdzie nie jest znajdowany, więc liczę na Waszą pomoc.
Bohaterami jest 4 kolesi namiętnie grających na wyścigach konnych, ciągle przegrywających kasę. W końcu los się do nich uśmiecha,...
Pamiętam tylko tyle: Kobieta przed snem układa sobie listę rzeczy w głowie, patrzy w sufit i ta lista się tam
pojawia. To chyba komedia romantyczna.
Witam. Za łebka w kołko oglądałem pewien film na VHS. Był on w kolorze chyba z lat max 80. Była to komedia. Wydaje mi się, że grał tam młody Leslie Nielsen bo miał jeszcze ciemne włosy ale to raczej nie on bo na necie ani widu ani słychu o takim filmie z jego udziałem. Fabuła była o nagiej broni. Broni, która...
Poleci mi ktoś jakiś dramat/melodramat/thriller na faktach w stylu "nigdy więcej", "rodzinne grzechy". Było też duzo kiedyś filmów z cyklu okruchy zycia na tvp 1 ;) coś w tym stylu chciałabym obejrzeć.
Mam problem... Oglądałam kiedyś film bodajże na faktach, o kobiecie która siedziała za zabójstwo męża w więzieniu. Opowiadała swojemu dorosłemu już synowi dlaczego dopuściła się takiego czynu. Jej mąż był policjantem, bił ją i w ogóle a ona chcąc uwolnić się od niego zleciła jakimś gościom zabojstwo swojego męża....
Poszukuję filmu, który był emitowany przed rokiem 2008 na TVP1, TVP2 albo Polsacie.
Bohaterką była kobieta, będąca gwiazdą (aktorką lub piosenkarką, nie pamiętam dokładnie). Pewnego dnia, zmęczona swoim życiem postanowiła wyjechać do domku w góry. Domek ten należał do jej rodziny. Gdy przyjechała, okazało się, że...