Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

horror albo czarna komedia jacyś młodzi ludzie zamordowali starszą kobietę, lokatorkę mieszkania a później ona ich straszyła w tym mieszkaniu

Szukam komedii romantycznej, wydarzenia działy się w święta Bożego Narodzenia. Kobieta poznała faceta
chyba przez jakiś czat, jednak wysłała mu zdjęcie koleżanki, a z kolei ten facet też wysłaj jej nie swoje zdjęcie
tylko kolegi. Później gdy mają się spotkac pierwszy raz to idą na spotkanie te osoby ze zdjęc a nie...

więcej

oglądałam to kiedyś i teraz mi się przypomniało, pamiętam tylko że była tam dziewczyna która zawiązywała
sobie włosy czerwoną chustą. Może ktoś pamięta? ;3

Niestety widziałem tylko urywek w telewizji więc nie pamiętam za dużo szczegółów. Wiem, że film był o jakimś
włamaniu. Była tam ekipa paru osób która weszła do jakiejś restauracji(albo coś podobnego) i zaczeła
kopać tam tunel. W tej ekipie była kobieta, którą główny bohater znał z przeszłośći(byli chyba dawniej...

Szukam filmu widzianego na Polsacie jakieś 7-8 lat temu.
Był to prawdopodobnie dramat obyczajowy. Akcja rozpoczynała się w latach 60. ,a główną bohaterką była
młoda matka i jej losy przedstawione na przestrzeni kilkunastu lat.

Nie pamiętam wielu szczegółów. Wiem ,że film bardzo mi się podobał i do tej pory (a...

więcej

Film oglądałam rok temu w TV ale już od połowy, kobieta nie za młoda znana aktorka nie znam nazwiska blondyna włosy za ramiona podobna do Meryl Streep, traci pamięć dlaczego i jak nie wiem??? jest bogata mieszka w bogatej dzielnicy, jakimś cudem jest z nią facet, który podaje się za jej męża lub kogoś bliskiego. Ona...

więcej

Szukam ciekawych dreszczowców do obejrzenia. Kiedyś w telewizji w środy była taka seria "W krainie
dreszczowców". Fabuła jest trochę podobna do kryminału. Na przykład w rodzinie pojawia się jakaś osoba
trzecia, np. opiekunka do dziecka, która chce uwieść męża, żona wie o jej planach i chce jej przeszkodzić, a...

Witam.
Poszukuje filmu, oglądałem go za małolata i zachciałem przypomnieć sobie fabułe :)
Film amerykańki, daty nie znam.
Akcja(mniej wiecej): Początek filmu to ukazanie rodziny, w której ojciec miał bardzo dobry kontakt z synem.
Potem podczas jakiejś strzelaniny, syn zginął od "zagubionej kuli", sprawca poszedł...

więcej

Komedia z lat 1990-2000 Polska typowa wieś, coś się buduje jakiś plac budowy tam powstaje, zwieziono materiał, pracownicy nie robią nic, siedzą grają w karty, piją, panuje susza, każdy się opala. Nagle ktoś przerywa im sielankę, informuje ich że jedzie komisja od spraw budowy, wiec każdy się chowa gdzie może, wiem ze...

więcej

wiec pamietam ze to film amerykanski, wspolczesny , dzieje sie w jakiejs malej miescinie, glownym
bohaterem jest nastolatek, czesto chodzi z plecakiem, probuje poukladac sobie zycie na rozne sposoby ale
ciagle jest cos nie tak, miasteczko to totalna stagnacja bez przyszlosci, pamietam ze dorabial sobie ze na...