Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Waitam szukam filmuktóry był wiświetlany chyba w polsacie jak sie niemyle wiemże chodziło o to że gościu
wynajmował kierowców do przewozu nakrotyków z jednego miasta do drugiego i jeżeli sie niemyle to on
miał swoją produkcje nakubie i zatrudnił w pewnym momencie młodego policjanta "chyba" o ile dobrze
pamiętam...

więcej

Hey szukam filmu w ktorym byla taka scena - slub brodaty dziadek tanczy kankana(chyba to był bezdomny), to mogla byc jakas komedia lub pariodia jakiegos filmu cos mi sie kojarzy ze ten dziadek pokazuje sie
jeszcze raz na sam koniec filmu dzieki za pomoc !

szukam filmu o psie, pamietam ze wystepowal w nim rowniez chlopiec
pod koniec filmu ten pies odszedł i ten chlopiec jakby sie z nim zegnal chyba
ogladalam go bardzo dawno, bardzo malo pamietam
nie jestem pewna czy w filmie nie pojawil sie tez watek znikajacego psa..
jezeli komus cokolwiek sie nasuwa na mysl prosze...

więcej

Cześć :) Potrzebuje pomocy w znalezieniu tytułu filmy opisanego poniżej.

Głównym bohaterem jest mężczyzna, który może zobaczyć co się zdarzy w niedalekiej przyszłości. Film
zaczyna się w kasynie, gdzie nasz pierwszoplanowy bohater zarabia na życie, lecz żeby nie wzbudzić żadnych
podejrzeń stara nie się wygrywać...

więcej

Poszukuję sceny z polskiego filmu/serialu, w której byłaby pokazana sytuacja błędnej interpretacji wypowiedzi podczas rozmowy bohaterów. Chodzi np. o taką sytuację, w której ktoś przychodzi do pracy 5 minut po czasie i szef rzuca tylko - stwierdzając fakt, a nie wypominając - że "jest po 9.00", a ta osoba interpretuje...

więcej

Poproszę film, dobrą komedię, śmieszną i lekką, jak np "Bez smyczy". Ale nie młodzieżową. Dziękuję

Witam To był film o dwóch dzieciach o murzynkach, to był chłopiec i dziewczynka jak dobrze pamiętam,to było
chyba rodzeństwo oboje chyba nie mieli włosów, to chyba było w Afryce, dzieci chodziły wszędzie razem, ten
film leciał dość dawno chyba jest z lat 90 lub 80, a może starszy nie wiem To był film przygodowy...

jak w temacie. Szukam dobrych filmow typu Ronin, czy Pulp Fiction.
Filmy typu "leon zawodowiec" czy szklana pulapka, nie interesuja mnie.
Jestem nowy w tego typu filmach, mozne z 10 widzialem.

Z gory dziekuje ;)

Pozwolę sobie zacytować otorian83 (poprzedniego założyciela tematu):

Zasady są proste:
- Gdy zgadniesz z jakiego filmu/bajki pochodzi kadr, zyskujesz prawo (i obowiązek) wystawienia kolejnej zagadki.
- Gdy nie jesteś pewien(-na) i wstawisz po tytule znak (?) czekasz na potwierdzenie odpowiedzi.
- Gdy jesteś...

Poszukuję filmu, za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu.

Film dość stary, na pewno nie młodszy niż 1990, na pewno nie starszy niż 1960. Co
pamiętam z fabuły: facet włamuje się do fabryki kart do pokera i oznacza karty, żeby
wygrywać pieniądze. Następnie gra w okularach i udaje mi się zajść daleko chyba w...