Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kojarzy z Was ktoś może taki film raczej z lat 60-70tych, gdzie kamera była ustawiona w pokoju i nagrywała pusty pokój, film trwa ponad godzinę jedyną akcją jest zmiana oświetlenia gdzieś w połowie dzieła, kiedyś czytałem że miał być na liście 100 filmów, które trzeba zobaczyć przed śmiercią i z niego szydziłem, a...

szukam amerykanskiego filmu gdzie mlody chlopak stał sie dojrzałym facetem zostal nauczycielem i
zakochała sie w nim pewna nauczycielka a kiedy on powrócil do swojego wieku ona tez stała sie mloda
dziewczyna . Błagam pomóżcie :<

Oglądałam kiedyś kawałek filmu było to chyba z aktorką Keke Palmer kiedy była mała ale nie jestem 100%
pewna czy to ona. było to o sudoku że była na kogoś urodzinach i był tam mistrz gry w sudoku i ona prawie z
nim wygrała. Ojciec tego chłopaka (mistrza) był bardzo na niego zły bo o mało co nie przegrał z kimś...

Szukam filmu. Oglądałem go jakieś 2 lata temu w tv i pamiętam z niego niewiele. Sam film jest w miarę świeży (przynajmniej tak sądzę ).
Pamiętam że film opowiadał o tym, że zdradzona żona postanowiła zemścić się na swoim mężu i upozorowała chyba swoje porwanie czy coś takiego. Nie wiem czy w całą aferę nie była...

Ostatnimi czasy przypomniała mi się bajka, którą oglądałam będąc młodszą. Bajka
była bodajże o dwóch siostrach, które mieszkały z matką w chacie w lesie. Pewnego
razu, przyszedł do ich domu chyba niedźwiedź, one się go bały, ale jedna z sióstr się
nim zajmowała. Przewinął się też wątek z jakimś krasnalem, który...

więcej

Biedny facet poślubia bogatą dziewczynę, żyje sobie szczęśliwie z bogatą rodziną. Poznaje kuzynkę żony i się w sobie zakochują, ale On nie chce zostawiać żony, zabija kochankę i sąsiadkę w Jej bloku, która była przypadkowym świadkiem Zbrodnia nie wychodzi na jaw, a On żyje spokojnie u boku żony. Happy endu brak

Jak nazywa się film w którym Ryan kupuje jakieś narkotyki, a potem spotyka grubą kobietę. Potem są chyba w pokoju hotelowym i skaczą po łóżku.

Witam, potrzebuję pomocy z odnalezieniem filmu, którego tytułu nie pamiętam. Pamiętam natomiast, że w
filmie podczas deszczowego wieczoru dziecko uciekło z domu (płci nie pamiętam) i trafiło na wyspę
zamieszkaną przez gigantyczne pluszowe stwory. Pamiętam też, że potwory te mieszkały w plecionych z
gałęzi domach.

więcej

z lat 70/ 80
mały chłopiec o ciemnych włosach miał autyzm albo adhd a rodzice myśleli, że jest zdrowy tylko specjalnie
sie tak zachowuje np przy stole i krzyczeli na niego a potem przyjechała do nich albo nauczycielka albo jakaś
kuzynka albo psycholog i zaczeła go uczyć wszystkiego i zaprowadziła go do swojego...

więcej

Witam

Chciałem Wam podrzucić stronę na której znajdziecie informacje o najlepszych promocjach na filmy na Blu-ray i DVD. Bardzo dużo ciekawych ofert, można powiększyć swoją kolekcję.

filmozercy.com