Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byl taki film oparty na faktach. Maz bil zone, ale baaaardzo. Wiem, ze byl jakos wzyej postawiony. Pamietam
scene jak jechali autem, a on ja straszyl, ze ich zabije. Zatrzymali ich policjanci, a on pokazal kim jest i rzecz
jasna pojechal dalej. Na koncu filmu on ja pobil tak, ze skakal jej po glowie i jakies tam...

więcej

Kojarzy ktoś taki film ?

użytkownik usunięty

Oglądałam go ostatnio w telewizji, ale niestety nie pamiętam tytuł. Szukam go od wczoraj i nic z tego nie
wychodzi. Widziałam tylko malutki kawałek: dziewczyna została zamknięta w celi, ogolili jej głowę, bili,
znalazła tam list jakiejś innej dziewczyny, czytała go i pojawiały się sceny w jej życia w czasie...

Dołączam się do ewelinka30091 też szukam tego filmu. Z tego co ja pamiętam to na faktach rodzina chyba 2 dzieci są w samochodzie, lub przy samochodzie dochodzi do jakieś ostrej kłótni, podjeżdża policja jednak nic im nie robi gdyż mąż kobiety jest kimś wysoko postawionym, lub policjantem, albo byłym policjantem. Mąż...

więcej

Z tego co pamiętam było to o zemście trzech lub czterech kobiet na mafiozie .Film około z końca lat 90 lub
początku 2000 leciało to w telewizji w tvn 7 albo na tv4 około 3 lata temu .Z góry bardzo dziękuje za pomoc.

Jak w temacie. Będę wdzięczny za propozycje.
+ serio, klasyki w większości widziałem, interesują mnie tylko ostatnie lata.

Pamiętam bajkę z dzieciństwa, w której jakaś dziewczynka miała misję, szukała czegoś/kogoś, klimat bajki był
mroczny. Pamietam jedynie, że występowała tam taka postać w fioletowej szacie i brązowym kapeluszu.
Człowieczek ten nosił rękawice i szalik na ustach, bo ukrywał się przed innymi ludźmi; uważał się za...

Siemka :) wiec zakladam nowy temat a o to moj problem . szukam tytułu filmu- dość stary, ogladalam go jak byłam mała :) Na początku filmu jest pokazane morderstwo malżenstwa (jacyś ludzie z sądu : mieli zeznawać chyba przeciw komuś) ich mały synek schował się i przeżyl gdy dorsósł szkolił sie bodajże u swojego wujka...

więcej

koleś miał żonę i dwie córki był chyba policjantem i ścigał mordercę obaj mieli wypadek i zamienili się ciałami jego zamknęli a ten drugi podszywał się za niego potem zamordował mu zonę i córkę a druga córka widziała jak to robi na końcu wrócili do swoich ciał on wrocił do córki a ona spanikowała jak go zobaczyła...

Nie jestem pewna czy USA? Widziałam go rok temu w TV czarno biały opowiada o mordercy, psychopacie który jest krawcem. Widziałam tylko ok 20 min filmu. Krawiec pracuje w szwalni lub ma szwalnię u siebie w domu pracują tam też inni pracownicy, albo jest szefem, ma żonę która też pracuje razem z nim i wydaje mi się że...

więcej

Film ten jest z lat ok. '90, tak myślę. Nie pamiętam dokładnie o co w nim chodziło, ale wiem, że jakaś grupka ludzi chowała
się w jakimś barze przed pojazdami, które ożyły. Wśród nich, pamiętam, była ciężarówka z jakąś ,,nakładką" z przodu co
wyglądała jak jakiś goblin czy coś, pamiętam też moment, w którym jakiś...

więcej