OGLĄDAŁAM KIEDYŚ W OKOLICACH 2000 ROKU FILM NA CANAL + O TYTULE W PROGRAMIE - GDZIE
JEST MO- CHODZIŁO TAM O MAŁE DZIECKO , KTÓRE DZIECKO PRZEZ PRZYPADEK UKRADLI CHYBA W
AUCIE , KTÓRE BYŁO DLA ZŁODZIEI WYZNACZONE, FILM OPOWIADA O TYM JAK DZIECI SZUKAJĄ
BRACISZKA I MAJA ROŻNE PRZYGODY, SZUKAŁAM TEGO FILMU POD...
Szukam serialu o genialnym nastolatku w okularach
Poprosił nauczyciela by ten mu obniżał oceny
Interesowali sie nim pewni szemrani ludzie
Zeby odciagnąc od siebie uwagę upozorował wypadek
Ze niby spadł z jakiegos zamkowego muru
Tam stał jakis wóz z sienem
Koleś pogiął sobie okulary
Bandzior zdał relacje swojemu...
Kto ma dobrą pamięć
Poproszę o linki do filmów Alicja w krainie czarów i Czarnoksiężnik z krainy Oz który były w latach 90
w TVP
Wpisujcie jaka jest wasza 10-siątka najlepszych filmów ostatnio oglądniętych . Moja jest taka:
1.Requiem for a dream
2.Brokeback Mountain
3.The Bourne Ultimatum
4.The Departed/Inflirtacja
5.Efekt Motyla
6.Finding Neverland (Marzyciel)
7.Blood Diamond
8.Pi
9.Piękny Umysł
10.Donnie Darko
Hej, pilnie poszukuje filmu, pomóżcie proszę...
Krótko: mężczyzna jest jakimś architektem. Wydaje mu się że ktoś, bez jego wiedzy, mieszka w jego domu.
Początkowo wydaje mu się że jego kobieta go zdradza ( ukrywa kochanka ). Facet popada w paranoje na tym
punkcie, słyszy różne dziwne dźwięki. Po zabójstwie...
Szukam filmu który widziałem w latach 90
Matka ojciec i syn są w restauracji
Mają pecha zastrzelono na ich oczach gangstera
Najwięcej pamięta syn
Jak zeznaje ojciec mówi do matki: czy to ten dzieciak który nie pamięta kiedy jest dzień matki
W sądzie jego zeznania sa kluczowe
Zostają objęci programem ochrony...
Witam, pytanie z zasady glupie, ale chcialbym Was poprosic o propozycje jakiegos filmu.
nie wazny gatunek, moze z wyjatkiem horroru lub komedii. Lubie filmy ktore dlugo
zostana mi w pamieci, lubie sobie poplakac. Takze czekam na propozycje :)
Hej, szukam filmu, który oglądałam chyba 2 lata temu. Imię głównego bohatera było tytułem tego filmu
(zaczynało się chyba na H). Chłopak mieszkał chyba tylko z ojcem i miał jakieś problemy psychiczne. Była też
dziewczyna, z którą jakoś poznał się w szkole i chyba mieli robić jakiś projekt razem czy coś. Gdy on nie...