Mało pamiętam z fabuły filmu, ale mam nadzieję, że tyle starczy. Pewna dziewczyna przyjaźniła się z chłopakiem-gejem. On
ukrywał swoją seksualność szczególnie przed ojcem. Ona chciała wyjechać, żeby szukać chyba chłopaka. Kradną wóz ojca
tego geja i jadą. Niestety więcej nie pamiętam.
A w drugim filmie dwóch lub...
Ostatnio znalazłam gdzies takie oto zdjęcie z kina i zastanawiam sie co to za film. Ktoś
pomoże? :)
http://oi62.tinypic.com/2s9vi38.jpg
Cześć! Mam do Was gorącą prośbę. Czy ktoś kojarzy może sylwetkę Amerykanina w polskim kinie? Jeżeli
tak, piszcie tytuł filmu :) jest mi to bardzo potrzebne. Osobiście kojarzę jedynie Amerykanina w "Alternatywy 4"
i kultowy tekst (już politycznie niepoprawny) z "Misia", "Jak byłem mały to też byłem Murzynem",...
Gatunek: Fantasy, Przygodowy
Produkcja: USA
Rok produkcji: 2003
Nie mogę więcej powiedzieć, bo od razu się domyślicie :)
ojciec przed śmiercią spisuje ostatnie życzenie chce aby jego skłóceni ze sobą synowie wzięli jego stary samochód z lat 30 i pojechali rozsypać jego prochy nad urwiskiem, w podróży poznają dziewczynę (autostopowiczkę)
mają przygody z samochodem gdyż jest w kiepskim stanie technicznym, naprawiają go w jakimś...
Witam,
poszukuje dwóch filmów, które oglądałam w dzieciństwie. Pierwszy z nich był komedią, opowiadającą o
rodzinie, która wybrała się na rejs łodzią. Płyną z nimi mężczyna , który strasznie denerwował ojca tej
rodziny. Pamiętam , że ten mężczyzna , który z nimi płyną miał długi blond włosy.
Drugi film nie...
Chociaż nie jest to mój ulubiony temat ostatnio (no, nie tak ostatnio) miałem okazję przypomnieć sobie cztery filmy o wojnie w Wietnamie.
Trzy naprawdę bardzo dobre i jeden naprawdę kiepski.
Dobre:
1."Czas Apokalipsy" - surrealistyczna wycieczka przez piekło do najczarniejszych zakątków ludzkiego umysłu, no i...
witam poszukuje filmu jak w tytule
pamietam jedynie ze bylo 2-3 braci i ich ojciec zginał oni mieli przejac po nim interesy
jeden z synów był takim cwaniaczkiem mial bar, kelerka ktora w nim pracowala odgrywala tez jakas role w filmie związana z
główna fabułą
i pamietam ze Ci chłopcy w jakims barze sie bili na...