Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaka jest oficjalna data opublikowania 3 sezonu kuroshitsuji ? :p Wiem, że w lipcu .

Cześć wszyskim;p, jakiś czas temu oglądałam film, w którym matka z nastoletnią córką
z jakichś powodów wyprowadzają się na farmę/wieś/winnice. kobieta zakochuje się w
miejscowym facecie. Psychopatyczna (były już wcześniej jakieś przesłanki, być może
zabiła wcześniejszego chłopaka swojej matki i dlatego się...

Szukam filmu. Nie znam dokładnie fabuły, bo widziałam tylko początek, ale mam nadzieję, że tyle wystarczy.
Zatem, film rozpoczynał się od przezabawnej sceny, w której uczestniczyli dwaj przyjaciele. Jeden z nich
trzymał w ustach lotkę, a drugi rzucił na niego tarczę, taki dart, tylko w drugą stronę. Co ciekawe,...

Witam,
szukam filmu, który oglądałam jakieś parę lat temu na HBO. Film był o młodej parze/małżeństwu. On był chyba politykiem, a ona byłam typem artysty. bardzo chcieli mieć dziecko.
Kiedy kobieta zaszła w ciążę okazało się ,że jest chora (nie pamiętam na co). Ostatnie swoje dni życia poświęciła dla dziecka i...

Poszukuję filmu z Leonardo DiCaprio. Wiem, że bardzo mi się podobał, lecz za Chiny go sobie nie mogę przypomnieć.
Dawno go też oglądałam. Pamiętam jedynie fragment, gdzie chłopak grany przez Leonardo bierze w łazience tabletki i
zapija je syropem. (popełnia samobójstwo?)
Jeżeli ktoś kojarzy, proszę niech poda...

Fabuła: kosmici przylatują na Ziemie jakimiś ogromnymi statkami. Pamiętam, że wydzielali oni światło, które
robiły z człowieka potwora. Główni bohaterowie ukrywali się w budynku, uciekając przed światłem. Na końcu
razem z sąsiadami wyszli na zewnątrz. Parę z nich zostało zabitych przez kosmitów. Na końcu bohaterka...

więcej

Od kilku tygodni mam ochotę oglądnąć ten film, ale nie pamiętam, jak się nazywał. Leciał raz na bodajże
Cinemax.
Był o kobiecie, która straciła męża w wypadku samochodowym i nie mogła się z tym pogodzić. Znalazła
aplikację na telefon, która sprawiała, że można było porozumiewać się ze zmarłym jakby był żywy -...

Witam
Poszukuje filmów podobnych do zakręcony piątek, męsko-damska rzecz

zakochuje sie w niej, patrzy na nia jak na obiekt seksualny, obserwuje itp. dobrze jak beda sceny zbliżenia.
ale sama obserwacja tez moze byc. szukam takich.

i np. bierze ze soba laptopa albo telefon a tamci mieszkancy dziwnie patrza na to, z zaciekawieniem.szukam takich.