Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czesc.
Szukam pewnego (chyba) niemieckiego dramatu, w ktorym chlopak jest dreczony przez strarszych kolegow, jego matka jest alkoholiczka i ciagle sprowadza sobie do domu nowych facetow. Film ogladalem jakies 6-8 lat temu. Jest tam jedna charakterystyczna scena, gdzie zakladaja temu chlopakowi wiadro na glowe i bija...

więcej

Oglądałam kiedyś horror o kobiecie, która zabijała w noc halloween. Kojarzycie może?

Akcja rozgrywa się w przyszłości. Jakaś narkomanka spotyka mężczyznę który przed czymś
( nie pamiętam przed czym - ale chyba przed wymiarem sprawiedliwości) ucieka. W tej
przyszłości jest możliwe pożyczenie narządów. Pod koniec filmu ta para zostaje otoczona w
pomieszczeniu gdzie zdaje się te narządy. On jej...

1. Animacja chińska albo japońska. Dziewczynka z rodzicami w drodze znajdują wioskę z mnóstwem wspaniałego jedzenia, rodzice jedzą, a okazuje się,że to był pokarm bogów i zostają zamienieni w świnie, a dziewczynka pracuje dla wiedźmy, która prowadzi jakieś SPA dla bogów. Był też tam taki młody chłopak, sługa wiedźmy i...

więcej

chyba kino angielskie . Kobieta ok.50 zatrudnia się w agencji towarzyskiej i tam pracuje jako pani która przez dziurkę w ścianie robi panom ręczną robotę. jeśli ktoś kojarzy to proszę o pomoc

1. Dwie koleżanki poznały chłopaków. Piły z nimi pod wieczór i udawali dgłosy- jęki. Jeden z
chłopaków to nagrał-one o niczym nie wiedziały. Potem jedna z nich spała z jednym z chłopaków
a drugi to nagrywał o czym ona nie miała pojęcia. Film leciał chyba na tvp 1 kilka lat temu.

2. Dziewczynka zaprzyjaźniła...

mam problem wprowadzenia zdjecia do mojej strony prosze o odpowiedzi.

Oglądałem chyba z dziesięć lat temu. Pamiętam scene gdy starszy gościu poszedł zrobić kupe gdzieś w polach a kilkoro dzieci wzięło łopate i mu zabrało tę kupe a on jej szukał wszędzie. Drugi frahment to jak oblizywali patyk przyklejali błoto do niego i żucali do ludzi. Tylko tyle pamiętam.

Jak się nazywa film, w którym pewien mężczyzna zakochał się w kobiecie, dlatego postanowił zamówić lalkę, która wygląda jak ona. Po pewnym czasie udało mu się umówić z kobietą swoich marzeń, ale ona odkrywa, że on posiada jej replikę.

Witam poszukuje filmu nie wiem jaki tytuł film jest dość stary komedia .
Pamietam tylko że rozpoczynal sie dwojgiem ludzi białym i czarnym na pustyni szli przez
nią napotkali oaze i jakiegoś gościa temu gosciowi zachcialo sie kupy i poszedł na stronę a
Tych dwóch zwielo łopatę i stanęło zanieuwanienia za nim kiedy...

więcej