Witam! :)
Szukam dramatu o nastolatku, ktoremu waliło się życie. Kompletnie aspołeczny, kłótnie rodziców, problemy w
szkole. WSZĘDZIE CHODZIŁ W CZARNYM PŁASZCZU. Poznał jakąś dziewczynę-blondynkę, pokazała mu
trochę życia: poszedł z nią na dyskotekę, tam przesadził i wymiotował. Nie jestem pewien czy taki był...
Szukam filmu, z tego co pamiętam był krótkometrażowy i widziałem go parę lat temu chyba na canal+. Była
tam przedstawiona scena w której jest nagrywany film i reżyser kłóci się z aktorem który to ma zagrać (nic),
ma nie ruszać twarzą jak będzie na nie go kamera , a ten zawsze coś robił , wzdychał , uśmiechał się i...
Poszukuję znanego filmu, w którym mały czarny chłopiec mieszkający z babcią jest świadkiem strzelaniny/przestępstwa i policja zabiera go do siebie na przesłuchanie, później zajmuje się nim policjant i mały bardzo chce czynnie mu pomagać, co na początku nie podoba się policjantowi, ale w krótce zaczyna lubić dzieciaka i...
więcej
Szukam filmu TYTUŁU nie pamietam z lat 80-tych lub 90-tych, o dwóch dorosłych kobietach bliźniaczkach,
które zamieniają się miejscami. Jedna z nich ma męża a druga firmę i ta właśnie zaprasza swoją siostrę do
siebie. ginie w zamachu bombowym podczas imprezki na jachcie.
Czy ktoś z Was wie może, co za piosenka leciała w 7 odcinku serialu Dom nad rozlewiskiem, kiedy Gosia po rozstaniu z Konradem płakała w łóżku?
Witam
wie ktos moze jak sie nazywała komedia w ktorej Niemcy okupowali Francje . Akcja czesto chyba rozgrywała
się w pubach i restauracjach .
Szukam tytułu filmu z Louis De Funes . fabuła filmu opowiadała że jego żona powróciła z zaświatów , i zakochała sie w kimś i wyjechała z nim .
Cała akcja filmu rozgrywa się w zimie w jakimś pensjonacie? szkole z internatem dla dziewczyn. Opiekunką jest jakaś starsza pani cały czas na czarno ubrana lub siostra zakonna. Giną po kolei dziewczyny, nie wiadomo kto jest mordercą? Kojarzę scenę jak wszyscy idą na zamarznięty staw, jezioro, jeżdżą na łyżwach, jedna...
więcej
Witam. Oglądałam kilka lat temu dwa filmy w tv i został mi w głowie, ale nie znam tytułu.
Jednego filmu znam zakończenie: była tam jakaś kobieta, która próbowała rozwikłać coś (?) i wiem tylko,
że skończyło się, że z tej rodziny syn poszedł na policję i został tam postrzelony i wtedy ojciec wojskowy
podał swojej...