Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuję "na wczoraj" paru filmów, w których występuje scena gry w kości. Może to być gra w kasynie, w domu, wszystko jedno.

Witam Jeśli ktos ma jakiś dobry film a najlepiej pare dobrych filmów to niech napisze do mnie na gg 43606137 bardzo był bym wdzięczny dzięki z góry Pozdrawiam :)

Witam, kilka lat temu (może 10) na tvp2 leciał film o zmutowanym rekinie.
Działo się to chyba na wyspie bądź w lesie, nie pamiętam.
Na początku ten rekin mógł atakować tylko w wodzie, ale po jakimś czasie (próbował dogonić uciekających ludzi z kanału --> głównych bohaterów bodaj naukowców, zdąrzyli wyjść z wody , ale...

więcej

Witam serdecznie. Poszukuję filmiku, który dość dawno temu był emitowany w TVP2. Były
to scenki komediowe. W jednej z nich główny bohater włamywał się w nocy z łomem w
ręku do jakiegoś przedsiębiorstwa, a podczas wspinaczki na murek dostrzega go kamera
przemysłowa, wówczas ten zaczyna wykonywać serie ćwiczeń i...

więcej

Opowiadal o tym jak facet z innymi ludzmi brobil sie w domu przed demonami,wysmarował drzwi kwrią(nie jestem pewny czy to nie chodzilo o krew Chrystusa),ale demony bały sie krwi,bo gineły od krwi,zna ktoś tytol??

Chcę znajomej Chince przedstawić Polskę ukazaną na filmie i nie bardzo wiem, co
pokazać. W Chinach jak to w Chinach - wiedza o Polskiej kulturze, historii, jest znikoma,
więc nie wiem czy pokazywanie filmów w stylu Popiół i Diament, albo Nóż w Wodzie ma
sens. Myślałem też o czymś w stylu Pianisty, Liście Schindlera...

więcej

użytkownik usunięty

W filmie był maluch a w nim były ukryte pieniądze ?
Na końcu się o niego licytowali.

Witajcie. Ostatnio reklamowali polski film, gdzie bodajże małżonkowie budzą się w hotelu,
a tam III rzesza. Liczę na pomoc :)

Oglądałem kiedyś film o żydach w renesansie albo średniowieczu, nie jestem pewien
jakie to były czasy.
W mieście w którym się dział zabijano i torturowano żydów.
Zaczęły się morderstwa i na każdym ciele wycinano literę.
Na końcu filmu dowiadujemy się że litery miały ułożyć słowo DESIRE.
Mógłby ktoś mi podać...

więcej

Mam pytanie, czy ktos pamieta tytul amerykanskiej kreskowki lecącej po (albo zaraz przed) motomyszach z marsa, wczesnym rankiem (okolo 7) na polsacie, w polowie lat 90'? Kreskowka o malym żółtym(jasnozielonym?) kolesiu/skrzacie w calosci rysunkowa, a na koncu kazdego odcinka byl krotki fragment, gdzie bohater byl z...