Witam,poszukuje komedii romantycznej,którą oglądałem jakiś czas temu. Głownym
bohaterem był sprzedawca drogich samochodów ,pracował bodajże dla ojca (ale nie
jestem pewien) . Sprzedawał auta kobietom (mówił ,że to jest ostatnia sztuka i nie może
sprzedać) i umawiał się z nimi.Na końcu pamiętam moment jak sprzedał...
Witam poszukuje filmów w których jest motyw od zera do milionera. Mogą być to filmu gangsterskie, które bardzo lubię typu: scarface lub jakieś typu Wilk z Wall Street.
Jako że wielokrotnie byliście pomocni - proszę jeszcze raz o pomoc odnośnie filmu:
jedyna scena jaką pamiętam to to że akcja dzieję się w więzieniu i że jakiś gosc odsiaduje kare i zamykają go w jakims ciemnym karcerze chyba na dziedzincu - na bardzo dlugi czas - walczy o niego jakis prawnik - i kiedy udaje mu sie...
Dnia 21.06 na Polsacie lecial film komediowy o policjancie ktory zachowuje sie jak zwierze,
ma wszczepione organy zwierzece. Ratuje on chlopca z jeziora, potem poznaje dziewczyne
z ktora jest na randce i ktorej obsikal dom. Jest tam tez scena jak zakochal sie w kozie.
Na.koncu oni sa szukani w lesie i udaje im...
1.Pamiętam bardzo mało szczegółów. Wiem, że akcja dzieje się w
USA, chyba pod koniec XIX lub na początku XX wieku. Rodzina mieszka na farmie lub
ranczu. Jest ojciec, matka i chyba dwie córki. Starsza z nich jest nauczycielką w miejscowej
szkole. Pewnego razu przyjeżdża do nich młody chłopak, ale nie pamiętam skąd...
Idiotyczne pytanie, ale w którym filmie Isabella Rossellini grała działaczkę na rzecz praw
kobiet a w rzeczywistości przestepczynię zajmującą się handlem ludźmi? Kompletnie
wyleciało mi z głowy a w jej filmografii nic mi nie dzwoni.
Szukam filmów typu: Zaginiona, Zaginiona bez śladu, Incydent, Wywiad rodzinny, te wymienione widziałam, szukam wszystkich typu: Wyszła z domu i nie wróciła, weszła na chwilę do sklepu i zniknęła.
Zdarza się że w zakładce ciekawostki przy danym filmie ludzie umieszczają tak absurdalne rzeczy że głowa mała :p i aż dziw że weryfikatorzy to akceptują (!)
Jeśli się z czymś podobnym spotkaliście to zamieszczajcie tu najbardziej absurdalne ciekawostki pisząc z jakiego filmu pochodzą.
Był to chyba film sensacyjny,policjant Murzyn działa incognito i dołącza do przestępców chyba tez Czarnych ,charakterystyczna scena którą pamiętam to szef grupy zabija jednego chyba ze swoich za sex z jego żoną,zabija go wkładając mu kij bilardowy w odbyt aż przebija mu bebechy a ciało wyrzuca do śmietnika.Będę...
Witam,
Parę lat temu miałem okazję obejrzeć na CANAL plus film/spektakl (nie mam pewności,
którego akcja opierała się na monologu starszego mężczyzny wspominającego czasy
wojny światowej oraz jego pobyt na przymusowych robotach w Niemczech. Kojarzy mi się
tytuł "vigo" tudzież coś w tym stylu... Będę wdzięczny...