Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam już dość dawno filmu w którym mąż znęcał się (chyba bardziej psychicznie ) nad żoną. Nie pamiętam prawie nic lecz było coś, że ona przyszła do niby ich domu ze swoją mamą w obstawie i przedzieliła wszystkie prawie meble na pół piłą.
Pamiętam także, że on był później na wózku inwalidzkim a ona się na nim mściła...

więcej

Tak jak w temacie. Tylko proszę bez spoilerów.

Witam,

Poszukuje filmu dla żony nie znam niestety tytułu ani nawet aktora.

Film ma taką fabułę:

Młody lekarz stara się dostać do jakieś dobrej kliniki, jadąc tam ma wypadek i zostaje
uziemiony w wiosce poznaje mieszkańców ratuje życie jakiemuś staremu doktorowi
zakochuje się, po naprawie auta wraca do tej...

więcej

Znacie coś ciekawego? Kiedyś był film o zdesperowanym facecie, który groził w szpitalu śmiercią, czy coś jeśli mu syna nie uratują, ale tego filmu nie wymieniajcie, szukam innych. Może być nawet film o kobiecie, którą z chaty wywalili i nie miała gdzie spać i odbiło jej, załatwiła se broń jakoś i zabiła rodziców, albo...

więcej

Jak nazywa się film, w którym dziewczyna chcę dostać się do szkoły tańca, ale nie udaje jej się to, w związku z czym zaczyna tańczyć w klubie z kilkoma innym dziewczynami. Nie jako striptizerka :P

Jest to dosyć stara bajka, bo oglądałam ją ładnych parę lat temu na video. Była ona o psie, jego właścicielami była mała dziewczynka i jej ojciec (prawdopodobnie leśniczy). Nie pamiętam jak ale ten pies zniknął z domu i dziewczynka z ojcem szukała go jeżdżąc samochodem. Był też czarny charakter, chudy facet, który...

Sprawa wygląda tak, wspominając sobie ostatnio dziecięce lata, przypomniałem sobie
tak po prostu pewną scenę z filmu.

Akcja dzieje się prawdopodobnie w jakim post-kapitalistycznym świecie, jest to horror,
albo krwawe sci-fiction (albo jakieś dno klasy c, ostatecznie byłem dzieckiem i takie
coś też mogło zrobić...

więcej

stary film, zaloga statku albo cos w tym rodzaju znajduje wielka
zlota kule ktora zabija wszystkich pokoleji kazdy umiera od tego
czego boi sie najbardziej np jeden facet bal sie meduz i zginol przez
nie. Prosze pomozcie :)

Cześć.
Chciałbym was prosić o pomoc w odnalezieniu pewnego filmu a mianowicie (tutaj
zarys fabuły): Jest przyszłość ludzie, schowani pod kopułom a dokładnie coś na wzór
pola siłowego stawiają opór kosmitą którzy są coś na wzór duchów mogą przenikać
przez ściany a i przelecenie przez człowieka pozbawiało go życia....

więcej

Witam,
szukam starego czarno-białego filmu amerykańskiego z lat 60tych albo nawet wcześniej. Film opowiada o chłopaku z problemami psychicznymi, oraz jego relacjach z matką wariatką i ojcem, Była też tam fajna dziewczyna która (spoiler) popełnia samobójstwo. Film był chyba na film webie prezentowany w tych skrótowych...

więcej