Bardzo proszę o pomoc!
Od wielu lat poszukuję spektaklu tv (może filmu, ale raczej to był spektakl), w którym - tak mi się wydaje - grał Zbigniew Zamachowski. Nie pamiętam dobrze fabuły, tylko że był wątek polityczny. Ukazał się chyba między 1989-1995, ale nie jestem pewien. Pamiętam cytaty: "A żubrokrowy spier....ały...
Nie pamietam tytuły , oglądalem kiedys kawałek filmu w którym umierający wuj/dziadek
w podeszłym wieku , który porusza sie wózku chce przeznaczyć komuś z swej rodziny
swój ogromny majątek , nagle zjeżdża sie cała rodzinna , która wczesniej miała go w
d***e i sa dla niego mili , wuj przepisuje jednej osobie...
Jestem nastolatka chce jakis film zobaczyc.. dam pare filmow co mi sie podobaly:
gwiazd naszych wina
ona to on
igrzyska smierci
niezgodna
pamietnik
john thucker musi umrzec
iluzja
zlodziej tozsamosci
stazysci
wladca pierscieni i wiecej...
co polecacie?
Pamiętam z tego filmu , że jakaś nastolatka chyba piła czy coś , ale ogólnie wdała się w złe
towarzystwo i potem poznała jakiegoś chłopaka co ją wyciągnął z tego i pomógł jej
Pamiętam z tego , że ostatnia scena była taka jak się spotkali w centrum handlowym i ktoś
się spytał czy ktoś coś pamięta z imprezy? Coś w stylu "picia" film
Dwójka studentów, para, ściąga swoich rodziców do wynajmowanego mieszkania, proszą
ich o spore pieniądze na jakiś poważny wydatek, ale na koniec idą do kasyna i trwonią
wszystko. Dziewczyna była na studiach związanych z filmem i to był jej projekt żeby nakręcić
reportaż o marnowaniu pieniędzy. Produkcja polska. Z...
Witam, szukam i szukam dwóch filmów, które oglądałam dawno dawno temu, ale
nigdzie nie mogę na nie trafić ;) byc może ktoś z was pamięta tytuł chociaż jednego z
nich.
Pierwszy opowiadał historię matki, która straciła dziecko. Jechała z nim samochodem i
wjechała chyba pod pociąg. Ona przeżyła jednak maluch nie,...
szukam filmów, gdzie na początku jest jak w filmach komediowych, super, śmiesznie, cudownie, a później wydarza się coś i wszystko ponure, smutne, straszne jest, do końca filmu. Znacie coś dobrego?
Witam , mam prośbę. Chciałabym obejrzeć naprawdę dobry film ... może o tematyce konnej , jakieś nurkowanie czy coś takiego. jakiś taki młodzieżowy :D
Pozdrawiam i proszę o tytuły .. :*