Hej, szukam filmu który oglądałam dawno temu.. Były tam 2 siostry które były bogate
potem ich ojciec umarł i pozostawił tylko długi. Jedna z nich była rozważna i szukała pracy
cały czas.. potem ich dom był licytowany i kupiła go ich daleko rodzina, i ta rozważna
dziewczyna zakochała się w takim facecie o ciemnych...
Jaki to film? W jednej scenie podczas wesela przyjaciel pana młodego przedstawia
gościom prezentacje / wyliczankę dotyczącą jego byłych dziewczyn, których było sporo.
Wydaje mi się, że grał tam Vince Vaughn, ale może się mylę.
jedna ma na imię Paulina, druga nie pamiętam, a trzecia, która zostaje przyłączona do ich
pokoju, to "mysz". akcja toczy się wokół nich. w pewnym momencie ukochana Pauliny
zostawia ją dla chłopaka. Dziewczyna stara się ją odzyskać, ale bezskutecznie. Paulina
opiekuje się jakimś ptakiem, chyba orłem, a na końcu...
Szukam filmu gdzie tematem jest pomoc innym ludziom. Ale może niekoniecznie ma to być biografia Matki Teresy. Za wszelka pomoc będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam.
W sobotę w tv będą te dwa filmy jednocześnie i nie wiem co oglądać. Który z tych filmów bardziej się Wam podobał? Wiem, że to wszystko zależy od gustu, ale jakoś musze wybrać. Z jednej strony 'Infiltracja' ma wyższą ocenę, ale z drugiej obawiam się ze to bedzie jakiś film akcji i mi się nie spodoba. A 'Vanilla sky' ma...
więcej
Nie pamiętam zbyt wiele, ale chodzi za mną strasznie ... gość ma odprowadzić samochód
na dużą odległość w stanach ... dziewczyna przygotowuje mu muzykę na podróż (chyba
płytę a nie kasetę) ... jedzie sam na bardzo długim odcinku, odwiedza różne miejsca znane
z przeszłości a w tle leci dużo dobrej (jak dla mnie)...
Witam. Czy orientuje się ktoś w temacie praw do F4 które posiada 20th Century Fox. Tzn
do kiedy muszą uporać się z ukończeniem filmu żeby prawa do postaci nie przeszły w ręce
Marvela ??