Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu katastroficznego,o jakiejś asteroidzie, która miał uderzyć w
Amerykę i wszyscy amerykanie uciekali samolotami, główni bohaterowie w ostatniej chwili
zdążyli,w tym jeden wojskowy .

poszukuje filmu chyba z 2013 roku w filmie koleś jest jakimś agentem obudził się nic nie
pamięta jego niby żona chce go zabić ... chwile później ma wbudowaną w rękę komórkę
zna ktoś tytuł tego filmu ?

Film dosyć nowy, udało mi się zapamiętać tylko Jake Gyllenhaal.
Bardzo szybkie akcje, co jakiś czas sceny z jakimś (wydaje mi się) bossem mafi.)
Często też były sceny kręcone pod jakims zamknietym sklepem.
Szybkie akcje, niespotykane w dużej ilosci filmow.
Styl bardzo podobny do hooligans. Bardzo młodzi...

Poszukuje filmów najlepiej horrorów z takim klimatem grozy, tajemniczości, typu szept, głosy. Fajnie by było gdyby były to filmy mnie znane (bo te znane raczej oglądałem). Poszukuje też książek z tzw. dreszczykiem. Może coś fajnego znacie lub polecacie. Pozdrawiam

Syn który wrócił opiekuje sie ojcem na wozku. Jego brat nie zyje a on sam szuka pracy.
II scena to chłopak zagadujacy do dziewczyny dostaje butelką , traci przytomność.

Nie wiem czy to ten sam film ale jeszcze akcja:
Walka na ringu. Po zakończeniu zwyciezca idzie do samochodu z nagrodą , atakuje go
złodziej z...

więcej

Film dosyć nowy, udało mi się zapamiętać tylko Jake Gyllenhaal(tak mi się wydaje)
Bardzo szybkie akcje, co jakiś czas sceny z jakimś (wydaje mi się) bossem mafi.
Często też były sceny kręcone pod jakims zamknietym sklepem.(marketem)

Styl bardzo podobny do hooligans. Bardzo młodzi aktorzy.
Ale nie chodziło tam o...

więcej

Witam, widziałem tylko ukratkiem kawałek wydaje mi się jakiegoś Brytyjskiego filmu.
Bardzo w pamięci zapadła mi scena dwóch mlodych kobiet, które jadą wprost na siebie
wózkami z dzieckami, potem robią kółko i się wymieniają dziećmi. Styl filmu GRB, bijatyki,
huligani,mafia, itp. Ktoś kojarzy coś?

Tak jak w pytaniu - chodzi mi o horrory z udziałem przyjaciół. :) Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek tytuły.

Witam serdecznie, szukam tytułu pewnego filmu, którego oglądałem za dzieciaka.
Film opowiadał, że naukowcy odebrali jakiś sygnał z kosmosu, który później okazał się
planem jakiegoś wielkiego portalu. Do ogromnej konstrukcji zrzucany była osoba w kuli.
Główną rolę grała jakaś kobieta i ona spadając w tej kuli...

Ktoś kojarzy z jakiego filmu pochodzi to zdjęcie? :)
http://besty.pl/3366714