Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, szukam filmu który oglądałam dawno temu.. Były tam 2 siostry które były bogate
potem ich ojciec umarł i pozostawił tylko długi. Jedna z nich była rozważna i szukała pracy
cały czas.. potem ich dom był licytowany i kupiła go ich daleko rodzina, i ta rozważna
dziewczyna zakochała się w takim facecie o ciemnych...

więcej

Jaki to film? W jednej scenie podczas wesela przyjaciel pana młodego przedstawia
gościom prezentacje / wyliczankę dotyczącą jego byłych dziewczyn, których było sporo.
Wydaje mi się, że grał tam Vince Vaughn, ale może się mylę.

Dlaczego w Program TV Brakuje kanałów z paczki FILM BOX ??

jedna ma na imię Paulina, druga nie pamiętam, a trzecia, która zostaje przyłączona do ich
pokoju, to "mysz". akcja toczy się wokół nich. w pewnym momencie ukochana Pauliny
zostawia ją dla chłopaka. Dziewczyna stara się ją odzyskać, ale bezskutecznie. Paulina
opiekuje się jakimś ptakiem, chyba orłem, a na końcu...

więcej

Szukam filmu gdzie tematem jest pomoc innym ludziom. Ale może niekoniecznie ma to być biografia Matki Teresy. Za wszelka pomoc będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam.

Grand Budapest Hotel KTO ZABIŁ MADAME D. ?

W sobotę w tv będą te dwa filmy jednocześnie i nie wiem co oglądać. Który z tych filmów bardziej się Wam podobał? Wiem, że to wszystko zależy od gustu, ale jakoś musze wybrać. Z jednej strony 'Infiltracja' ma wyższą ocenę, ale z drugiej obawiam się ze to bedzie jakiś film akcji i mi się nie spodoba. A 'Vanilla sky' ma...

więcej

Nie pamiętam zbyt wiele, ale chodzi za mną strasznie ... gość ma odprowadzić samochód
na dużą odległość w stanach ... dziewczyna przygotowuje mu muzykę na podróż (chyba
płytę a nie kasetę) ... jedzie sam na bardzo długim odcinku, odwiedza różne miejsca znane
z przeszłości a w tle leci dużo dobrej (jak dla mnie)...

więcej

Witam. Czy orientuje się ktoś w temacie praw do F4 które posiada 20th Century Fox. Tzn
do kiedy muszą uporać się z ukończeniem filmu żeby prawa do postaci nie przeszły w ręce
Marvela ??

Brygada energetyków remontująca słupy energetyczne
Deszcz nie deszcz śmigaja po słupach
Szef ekipy kulał
Film był chyba czarno- biały