Dzień dobry,
czy ktoś pamięta może tytuł komedii z życia małżonków, chyba w czasie rozwodu, którzy robią sobie na złość. Dzielą się, ze skrupulatnością dorobkiem W jednej z ostatnich scen żona spada z wielkiego kryształowego żyrandola, bądź razem z nim. Film oglądałam z 10 lat temu i naprawdę mnie rozbawił. A to...
1. Młodzi ludzie przyjechali do Afryki wraz z rodzicami, tam zostają porwani, lecz udaje im się uciec. W trakcie ucieczki zakochują się w sobie. Pamiętna scena to miłość pod gwiazdami na skrzydłach strusi, a na następny dzień mają problemy ze wszami. Film oglądałam dawno temu na TVP 1.
2. Podróż kosmiczna na nową...
Pamiętam że był taki chłopak wychowywany przez mnicha który jak się okazuje jest
potomkiem jakichś 2 rodów w których walka i super wytrzymałość i regeneracja są
wrodzone i ich przywódcy to właśnie jego rodzice i z biegiem wydarzeń walczy z ojcem i to
tyle pamiętam.
Ciągle znajduję nowe błędy podczas oglądania filmów. Ale weryfikatorzy nie akceptują ciekawostek bo ciągle proszą o jakieś konkretne źródło. Co podać w tym wypadku?
witam!
szukam filmu, który zaczyna się od przerwanej transmisji w telewizji (prawdopodobnie w stanach), na temat jakiś dziwnych zdarzeń związanych z ufo. Czyli leci sobie jakiś tam film a tu nagle 'przerywamy program by nadać specjalny komunikat'. Cały film jest (chyba) zmontowany z różnych relacji telewizyjnych...
Cześć, jakie znacie filmy o odludkach w stylu "Przerwana lekcja muzyki" albo "Młodzi i
gniewni"? Nie starsze niż lata 90. ;)
Witam,szukam filmu w którym akcja zaczyna się jak gość jedzie na piętrowy parking nad jeziorem,płaci za parking, wyjmuje karabin snajperski i zabija kilka spacerujących nad jeziorem osób,potem pakuje sprzęt i odjeżdza. Policja aresztuje niewinnego byłego snajpera który wzywa gościa z biura śledczego który obiecał mu że...
więcej
Hej.
Szukam filmu, w którym trzy kobiety porwały mężczyznę, wzięły do jakiegoś opuszczonego
budynku, przygwoździli do podłogi i wykorzystywały go seksualnie. Pamiętam scenę, w
której ten gość musiał iść do kibla, a one mu nie pozwoliły i zesikał się w majtki. Ktoś
może kojarzy?
Z góry dzięki za pomoc.
Hej, potrzebuję waszej pomocy. Kilka lat temu oglądałem pewien film, który mnie zaciekawił i chętnie bym go sobie odświeżył, ale niestety nie pamiętam tytułu. Pamiętam niewiele: główny bohater filmu jeździł na wózku inwalidzkim i miał jakieś problemy z psychą, spalił on zresztą swoją dziewczynę (albo jakąś znajomą) w...
więcej