Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ktoś kojarzy z jakiego filmu pochodzi to zdjęcie? :)
http://besty.pl/3366714

horror ludzie sa zamknięci w jakims 6scianie czy cus zabijaja sie nawzajem i pudelko w
ktorym sa , naukowcy badaja ich zachowania

Witam!
Układam quiz o filmach i aktorach z hollywood. Macie może jakieś pomysły na pytania?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Akcaj działa się chyba na statkach pamiętam tylko koniec Jakaś załoga statku zostaje
złapana przez jakiegoś króla których karze na śmierć .Kapina tej załogi poswięca się dla
nich i mówi żeby ucieli mu głowę a jego ludzi ustawićw szeregu po lewej i prawej stronie
Tych kompanów których minie bez głowy prosi...

Polećcie mi jakieś dobre, trzymające do końca w napięciu thrillery.

Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać
łatwy
motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i zażądać dwóch.
Czasem motyw
jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą liczbę piszemy w
nawiasie,
jak ktoś by nic nie napisał,...

więcej

gdzie mogę ściągnąć lub obejrzeć, niedrogo lub za darmo 4 sezon "gry o tron"
ps. nie mam HBO:(

Pamiętam tyle że jest opustoszała autostrada, kobieta jedzie samochodem łapie gumę czy coś? Zatrzymuje się facet przedstawia się jako lekarz i postanawia kobietę podwieś. Wiem tyle że zatrzymują się na jakieś stacji benzynowej i chyba przy jakimś małym zajeździe??? Tam kupują coś do picia, pamiętam że tam kogoś...

Siema,

rozglądam się za filmami z niekoniecznie akceptowanym powszechnie, chorym, wypaczonym humorem. Chodzi mi o sytuacje lekceważenia rzeczy w powszechnej opinii uważanych za ważne, święte, poważne. O sytuacje niecodzienne. O bohaterów, którzy w codziennych sytuacjach niecodziennie postępują. Wypowiadają kwestie...

więcej