Film leciał na polsacie lub tvn kiedyś w wakacje ( okolo 23). Dziewczyna była
przetrzymywana w jakiejś piwnicy przez kilku gości. Każdy z nic miał maskę (
na całą twarz, chyba biała z różnymi minami). Gwałcili oni tą dziewczynę i
nagrywali to kamerą. Więcej nie pamiętam z filmu... NIE jest to gothika. Może
zna...
Cześc. Szukam filmów z motywem tajemnicy, najlepiej o detektywie rozwiązującym jakąś zagadkę z przed lat (np. zabójstwa). Będę wdzięczny za podanie kilku tytułów :) Z tych najpopularniejszych oglądałem chyba wszystko. Zresztą sprawdźcie mój profil, tam wszystko jest. Z góry dzięki :)
Cześć bardzo spodobał mi się w.w. film znacie może jakieś podobne ;>
Chętnie bym sobie obejrzał w weekend
z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Witajcie znawcy wampirzych tematów i nie mam tu na myśli serii Zmierzch:)
No, ale wracając do sedna sprawy, szukam filmu, który miałem okazję widzieć w dzieciństwie, niestety pamiętam jakieś szczątki no, ale może komuś coś przyjdzie na myśl wszak film był widziany w czasach, gdy światem rządził VHS.
Film o...
Hej,
Szukam tytułu filmu, z którego pamiętam powtarzający się odgłos kapiącej wody.
Pod koniec mężczyzna i kobieta schodzą jakby do piwnicy i przechodzą przez
jakieś drzwi na ponurą równinę, gdzie słychać posępny wiatr.
Chyba mieli wtedy martwe oczy.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrowienia
Karol
Ktoś wywołuje sztucznie wybuchy sesjmiczne
Jakieś duże ładunki wybuchowe na pustyni
Ziemia zaczyna się osuwać robi się groźnie
Pamiętam że film był gdzies tak z 10 lat temu w TVP1
Acha jest chyba jakaś pani geolog i chyba jej córka
Tyle pamiętam
cześć, Poszukuje filmu o zonie gangstera (chyba) który defraudował pieniądze i w różnych krajach pod fałszywi nazwiskami lokował pieniądze. Słowem klucz są: karty basebollowe. Fałszywe nazwiska bowiem pochodziły z kart kolekcjonerskich wielkich zawodników baseballu. Po zamknięciu gangstera, żona poszukuje karty by...
Witam. Wiem że nie jest to tablica z ogłoszeniami ale poszukuję pracy w tematyce recenzji
filmów, gier itp. potrafię też redagować różne teksty.
E-mail: migmich98@gmail.com
cześć, szukam filmu,leciał dość dawno, ale nie pamiętam tytułu ani obsady..pewna grupa młodych ludzi spotkała się na jakimś koncercie, woodstocku i chłopak z pewną dziewczyną zostali przypięci do siebie kajdankami z początku sie nienawidzili, ale po pewnym czasie się w sobie zakochali, proszę o pomoc