Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film leciał na polsacie lub tvn kiedyś w wakacje ( okolo 23). Dziewczyna była
przetrzymywana w jakiejś piwnicy przez kilku gości. Każdy z nic miał maskę (
na całą twarz, chyba biała z różnymi minami). Gwałcili oni tą dziewczynę i
nagrywali to kamerą. Więcej nie pamiętam z filmu... NIE jest to gothika. Może
zna...

więcej

Cześc. Szukam filmów z motywem tajemnicy, najlepiej o detektywie rozwiązującym jakąś zagadkę z przed lat (np. zabójstwa). Będę wdzięczny za podanie kilku tytułów :) Z tych najpopularniejszych oglądałem chyba wszystko. Zresztą sprawdźcie mój profil, tam wszystko jest. Z góry dzięki :)

Cześć bardzo spodobał mi się w.w. film znacie może jakieś podobne ;>
Chętnie bym sobie obejrzał w weekend

z góry serdecznie dziękuję za pomoc

Witajcie znawcy wampirzych tematów i nie mam tu na myśli serii Zmierzch:)

No, ale wracając do sedna sprawy, szukam filmu, który miałem okazję widzieć w dzieciństwie, niestety pamiętam jakieś szczątki no, ale może komuś coś przyjdzie na myśl wszak film był widziany w czasach, gdy światem rządził VHS.

Film o...

Hej,
Szukam tytułu filmu, z którego pamiętam powtarzający się odgłos kapiącej wody.
Pod koniec mężczyzna i kobieta schodzą jakby do piwnicy i przechodzą przez
jakieś drzwi na ponurą równinę, gdzie słychać posępny wiatr.
Chyba mieli wtedy martwe oczy.

Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrowienia
Karol

Ktoś wywołuje sztucznie wybuchy sesjmiczne
Jakieś duże ładunki wybuchowe na pustyni
Ziemia zaczyna się osuwać robi się groźnie
Pamiętam że film był gdzies tak z 10 lat temu w TVP1
Acha jest chyba jakaś pani geolog i chyba jej córka
Tyle pamiętam

cześć, Poszukuje filmu o zonie gangstera (chyba) który defraudował pieniądze i w różnych krajach pod fałszywi nazwiskami lokował pieniądze. Słowem klucz są: karty basebollowe. Fałszywe nazwiska bowiem pochodziły z kart kolekcjonerskich wielkich zawodników baseballu. Po zamknięciu gangstera, żona poszukuje karty by...

Witam. Wiem że nie jest to tablica z ogłoszeniami ale poszukuję pracy w tematyce recenzji
filmów, gier itp. potrafię też redagować różne teksty.

E-mail: migmich98@gmail.com

Temat dla wszystkich poszukujących zapomnianych tytułów, oraz wszystkich dobrych ludzi
służących swą wiedzą. :)

Napiszcie parę słów o poszukiwanej pozycji (fabuła, bohaterowie, charakterystyczne sceny,
lata produkcji lub obejrzenia filmu). Im więcej szczegółów, tym lepiej.

cześć, szukam filmu,leciał dość dawno, ale nie pamiętam tytułu ani obsady..pewna grupa młodych ludzi spotkała się na jakimś koncercie, woodstocku i chłopak z pewną dziewczyną zostali przypięci do siebie kajdankami z początku sie nienawidzili, ale po pewnym czasie się w sobie zakochali, proszę o pomoc