Pytanie zawarte w temacie. Przyznam, że przeszukałem już kilkadziesiąt list typu "top 100 spaceships in scf-fi movies" i takich tam podobnych, ale bez rezulatatu. Może jednak ktoś rozpozna na pierwszy rzut oka :>
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=316axlh&s=8#.U6QRfbF9aUk
Małżeństwo z synem małym ok 6-9 lat jadą samochodem całą drogę się kłócą, zajeżdżają pod mały sklepik, stację benzynową, kobieta pozostaje na miejscu a mąż jedzie dalej z synem szukać noclegu. Po powrocie nie zastaje żony, przegląda monitoring, okazuje się że żona była świadkiem na parkingu o rozmowie o narkotykach,...
więcej
Szukam horrorów podobnych do :
"Koszmar minionego lata,
"Cabin fever",
"The cabin in the woods"
serii "Wrong turn".
Głównie chodzi mi o motyw "grupa nastolatków..." itd.
Znacie jakieś tytuły ? Z góry dziękuję.
Szukam filmu gdzie rodzina przeprowadza sie do domu w lesie. Wkrótce dziewczynka zaczyna widzieć pewnego mężczyzne. Pamiętam jeszcze że był tak jakiś podziemny tunel do przeprowadzania ludzi.
otóż dotąd żyłem w posiadani filmów na kompie,ale od jakiegoś czasu zastanawiam się
nad zgromadzeniem kolekcji w orginalnych nośnikach,postanowiłem też kupić blu ray,ale
wiadomo nie każdy filmy skolekcjonuje na blurka bo nie oszukujmy się ale filmy tego typu
nie są tanie więc postanowiłem że na blu ray bede...
Główny bohater z delikatną bródką.
Dobrze pamiętam dwie sceny:
1. Seks na kanapie w małym salonie. Niski stolik obok. Kobieta brunetka, krótkie włosy, ubrana elegancko, obcasy.
2. Seks na łonie natury, w około rozwieszone pranie. Kobieta blondynka, duże piersi,
dzisiaj mi przypomina Alicie Silverstone ale mogę się...
Film raczej polskiej produkcji. Wszystko działo się już po wojnie. Komuniści przesłuchiwali jednego z "bohaterów" warszawy, Anodę. Pamiętam, że na koniec zabili tego chłopaka, a rodzinie powiedzieli, że wyskoczył przez okno. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Witam serdecznie! Mam wielką prośbę, mój film zakwalifikował się do międzynarodowego festiwalu filmowego online „Viewster”. Dziesięć filmów, które zdobędą największe uznanie wśród widzów przejdą do finału, w którym jury – składające się m.in. z Teda Hope'a (producent „21 gram”) zadecyduje o wygranej. Proszę obejrzeć,...
więcej
Witam,
szukam starego filmu, który ma przynajmniej 15 lat bo oglądałem go za dzieciaka jeszcze
na VHS...
Pamiętam z niego 2 sceny...
1 scena, grupa ludzi wisiała na linach i stukała o różne maszyny RTV i AGD
2 scena, grupa najprawdopodobniej tych samych ludzi zaczęła stukać szczotkami o
podłogę na...