Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Poszukuję filmu o nastolatku, jego ojciec pamiętam że był wojskowym. Znęcają się
nad nim w szkole, zmuszają do seksu oralnego z chłopakiem, na koniec znajduje broń w
mieszkaniu ojca, i zastrzela wszystkich w szkole. Chyba popełnia też samobójstwo, a broń
jakiej używał to bodajże shotgun.

Matka mieszka z corka ( w bloku ? ). Dziewczyna po wypadku ma znieksztalcona twarz. W drugim skrzydle mieszka morderca. Dziewczyna go szantazuje ze ma dowody ze on jest morderca i jesli jej nie pomoze ukarac goscia ktory spowodal wypadek ona pojdzie na policje z dowodami. Morderca odnajduje goscia i nie zabija go ale...

więcej

witam, poszukuję filmu w którym główny bohater jest chyba gościem co czyści buty osobie, która porwała jego rodzine, lub kogoś innego. to było w centrum handlowym, cały czas sie rozglądał w poszukiwaniu pomocy, w końcu chyba je uratował

Witam, poszukuje filmu w którym statek kosmiczny przejął panowanie nad załogą (1 człowiek który opiekował sie statkiem) a potem spotkał sie z dziewczyna z innego statku.

Witam.
Dawno temu oglądałem film o facecie który zaczyna pracować jako asystent aktorki. Facet
poznał ja kiedyś na obozie szkolnym i próbuje ją w sobie rozkochać. Ktoś mógłby możne
pomóc znaleźć tytuł. Z góry dziękuję.

tak jak w temacie szukam filmu. Pamiętam jedynie zarys fabuły. Oglądałam go jako
dziecko więc całkiem możliwe że jest t stary film a przynajmniej na pewno wyszedł
przed 2008.
Akcja filmu miała miejsce w jakiejś dyskotece- klubie dla gejów. Głównymi bohaterami
byli właściciele (również geje) tego klubu i ich...

więcej

Zna ktoś może jakieś baaardzo straszne horrory z podanych lat? Oglądałem "Mama" i
"Obecność". Byłem na obydwóch w kinie, obecność mnie powaliła, i powiem szczerze że
to chyba jedyny horror który wywarł na mnie tak duże wrażenie. Znacie jakieś naprawde
mrożące krew w żyłach horrory na dzisiejszy wieczór?

Poszukuję tego filmu : http: //data1.whicdn . com/images/121108152/large . gif - usuncie spacje

Akcja działa się w jakimś miasteczku, kobieta, która jest główną bohaterką tego filmu mieszka z córką, mąż jest ciągle na wyjeździe. Pewnego razu przyjeżdża do niej siostra, która, jak się okazuje uwiodła wcześniej jej męża. Między nimi jest ciągła rywalizacja, nie mogą się ze sobą pogodzić, w końcu kłócą się w barze i...

więcej

W sumie nie wiem, czy chodzi mi o jeden, czy o dwa, byłam mała jak oglądałam. W
każdym razie film był z "Prawdziwych historii" albo "Okruchów życia".

Była w nim dziewczyna chora na bulimię. Chyba biegaczka. Biegała i wymiotowała
(zupełnie zaskakujący wątek, jeśli chodzi o film o biegaczce-bulimiczce). Nie wiem,...

więcej