Hej!
Szukam takiego filmu, w którym jest pewna erotyczna scena: facet całuje palce dłoni kobiety porównując je do nóg. Całuje najpierw opuszki palców i mówi, że to stopy, potem całuje zgięcia i mówi że to kolana i w ten sposób przesuwa się coraz wyżej...
Wydawało mi się, że jest to scena z 9 i pół tygodnia, ale nie...
Interesują mnie filmy historyczne kostiumowe z różnymi władcami takie jak Krwawa Hrabina?Oglądałam Elizabeth ,Księżna,Kochanice Króla,Anna Karanina co jeszcze moglibyście mi polecic?
Chodzi mi o kreskówkę, w której jeden z krasnoludków nazywał się Czkawek i chyba miał
czkawkę tylko wtedy gdy się zdenerwował. Była też jedna scena, gdzie czarnoksiężnik lub
wiedźma zamieniła krasnale w potwory (chyba oprócz Czkawka). Niestety nie pamiętam
zbyt wiele z tego, oglądałam to jak miałam może 5 lat. W...
Cześć! :)
Szukam dwóch filmów:
1) Gosc z bransoletą na nodze odsiaduje kare w domu za młodociane przestepstwa.
Na przeciwko jego domu wprowadza sie seryjny morderca.
Próbuje go zdemaskować wraz z dziewczyna.
2) Film bitewny ? Coś w stylu Green Street.
Syn który wrócił opiekuje sie ojcem na wozku. Jego...
oglądałam bardzo dawno temu film, chyba komedia romantyczna.... pamiętam tylko że
chora matka przepowiedziała przyszłosć swojej małej córce (wyrysowała na kartce?) i
miała ona mieć chyba 3 facetów i wyjsć za ostatniego ale zakochała się w 2 facecie czy
cos takiego. Gdy była dorosła to poznała jakiegoś bogatego...
chłopak zakochał się w swojej najlepszej przyjaciółce, która zaszła w ciąże z innym. Ta żeby jej rodzice nie doprowadzili do aborcji schowała się w grocie nad morzem. Chłopak przynosił jej jedzenie ubrania itp. Pewnej nocy złamał jej nogę, bo powiedziała, że musi dostarczym chłopakowi z którym oczekuje dziecka list w...
więcej
szukam filmu ktory niedawno lecial na tvp1.byl on o jak wyzej szpitalu psychiatrycznym.kobieta wyladowala w szpitalu i ktos zaczal mordowac pacjetow na samym koncu okazalo sie ze zabijala je glowna bohaterka.
Z gory dziekuje za odpowiedz;)
szukam filmu który oglądałam ok 10 lat temu o kobiecie która była przetrzymywana w
piwnicy przez chyb męża który ją gwałcił o ile dobrze pamiętam ona zaszła w ciąże i chyba
musiała sobie zrobić sobie cesarskie cięcie.Nie pamiętam dokładnie akcja dzieje się w domu
na obrzeżach miasta, kobiecie udaje się wydostać z...
Widziałem go kiedyś w TV. Chodziło o to, że jakiś koleś wynajął opiekunkę do starszej pani
w stanie wegetatywnym. Kobieta nie była w stanie nic zrobić samodzielnie itp.. Gdy
dziewczyna się nią opiekowała działy się bardzo dziwne rzeczy i na końcu okazało się, że
działo się to wszystko bo ta kobieta w przeszłości...