Szukam filmu, nie pamiętam tytułu. Kino chyba amerykańskie. Nauczyciel spotyka się z kobietą, która jest matką jego uczennicy.Jednocześnie jego kochanką zostaje również ta uczennica i jeszcze jedna. Jedna z uczennic była brunetką druga blondynką. Brunetka miała chyba krótkie włosy, a blondynka długie. Były jakieś...
Pomózcie prosze w przypomnieniu tytułu filmu. Komedia to na pewno. Para zakochuje sie
w sobie. Facet w łóżku wyznaje jej swoją tajemnicę, ze jest płatnym mordercą, ale ona juz
tego nie słyszała bo zasnęła. Prawda wychodzi na jaw dopiero po jakimś czasie, gdy ktoś
zaczął na niego polować, a z czasem zabić chcą go...
W sieci znalazłam ten klimatyczny (dla mnie przynajmniej) gif:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzpi3tm9IH1qlckeoo1_500.gif
Z jakiego filmu, teledysku może reklamy pochodzi? Może ktoś kojarzy? Help!!!
Witam Szukam bajki dino babies czy mam możne ktoś ja lub zna stronę na której można ja oglądnąć lub ściągnąć będę bardzo wdzięczna za odpowiedz potrzebuje ja dla mojego synka
coś jak droga bez powrotu, nie koniecznie z mutantami ale taki dość straszno-brutalny, nie chodzi mi o rozlewisko krwi, ale o niekonwencjonalne morderstwa :P coś też jak dom woskowych ciał czy hostel
i bez duchów!
dzięki :)
Witam.Może mi ktoś pomoże,bo szukam filmu który oglądałem w latach 90-tych na kanale polonia 1 a polski tytuł był tłumaczony SKARB JANKI ZEFIRA a fabuła była taka że janki zefir to był rozbity samolot a w nim były sztabki złota.
Witam, szukam tytułu filmu traktującego o polityce a konkretniej o polityce z perspektywy
faceta, który za namową kolegi wkręcił się w tą machinę korupcji i układów. Jedyne co
pamiętam to własnie struktura filmu - facet nastawiony na karierę w polityce, z początku
uczciwy, z czasem poznaje ją od strony kłamstw...