Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, mam problem ponieważ kiedyś oglądałem horror, ale nie pamiętam tytułu. Fabuła
przedstawiała się następująco na pewnym posterunek policji zakatowano pewnego
chłopaka na śmierć. Jednak on powrócił i mści się na swoich oprawcach w sposób taki
tam jak i oni wyżywali się na nim, aby go powstrzymać trzeba było...

Kiedyś na MTV leciał serial o chłopaku w czarnych kręconych włosach w okularach i miał
grubego kolegę "był luzerem" i akcja działa się w liceum , wiem że zdobył po jakimś czasie
najładniejszą dziewczynę w szkole. Był on na MTV w tym samym czasie kiedy pierwszy
sezon innej/awkward BŁAGAM O POMOC NIE PAMIETAM...

Poszukuję filmu. Niestety pamiętam go mało. Dwoje nurków (kobieta i mężczyzna) nurkują gdzieś w lesie (chyba) i natrafiają na taką starodawną, barbarzyńską wioskę. Ta kobieta jest tam chyba gwałcona. Potem jest kilka tam porwanych. Dają im noże, które mają w sobie coś do namierzania, wypuszczają do lasu i polują na...

znacie jakiś ?

romantyczny , albo akcja z tłem romansu.
ładne jakieś .:D

Motyw o jaki mi chodzi: wrażliwa dziewczyna poszukująca i znajdująca miłość, ale chłopak nie może z nią być i ją odrzuca, ona umiera, a on rozpacza. Podobny wątek jak w filmie "Chloe" tyle że tam był motyw z 2 dziewczynami. Znacie coś takiego?

Od kilku lat próbuję bezskutecznie odnaleźć pewien film. Pamiętam, że był utrzymany w klimacie lat 50. Młody chłopak - typ buntownika, ubrany w jeansy i białą koszulkę kradnie samochód (chyba czerwony kabriolet) i razem z dziewczyną odjeżdża w siną dal. Po drodze rozbija sklepową witrynę i zabiera stamtąd biżuterię dla...

więcej

użytkownik usunięty

Nie musi spełniać oczywiście wszystkich wymagań naraz:
-wzruszający
-BRAK wątku miłosnego ( ewentualnie poboczny, w sensie że nie lubię filmów o
zakochanych)
-mówiący o przeciwnościach losu
-zaskakujące zakończenie
-dający do myślenia
-dający możliwość różnorodności interpretacji wtf
-BRAK science...

witam poszukuję filmu. Z tego co pamiętam było to najprawdopodobniej dramat. Akcja
toczyła się w jakimś niewielkim mieście. Główne elementy jakie pamiętam to młodego
chłopaka (podstawówka lub gimbasa) z zaburzeniami psychicznymi który próbuje popełnić
samobójstwo. Wiesza się na jakimś pasku ale odratowuje go...

Mam pytanie o pojawiające się na YT filmiki, które przedstawiają jakby kolejne losy bohaterów filmu, tylko, że to nie jest film. Wytłumaczyłby mi ktoś o to w tym chodzi? To jakiś serial czy co?

Witam, szukam filmu, który oglądałem dość dawno. W fabule chodziło o to, że jakiś facet
zabił dziecko i ojciec tego dziecka chciał sie dostać do więzienia i zastrzelić morderce z
broni zrobionej z papieru. Czy ktoś cos kojarzy?