W którym był znany aktor ale zapomniałem jak się nazywa. W filmie było dwóch policjantów . Jeden z nich był
Witam
Szukam filmu (prawdopodobnie animowany) ze swojego dzieciństwa. Pamiętam, że było jakieś wielkie drzewo, na którym mieszkali ludzie. Chyba mieli jakieś znaki na ramionach czy coś w ten deseń. Pamiętam jakąś dziewczynę, która chciała iść w jakieś miejsce, ale inni jej nie pozwalali. I jeszcze przypominam sobie...
szukam tytulu filmu w ktorym pewien profesorek stwarza maszyne dzieki ktorej wchodzi do umyslu i pamieci
wybranej osoby wykorzystuja go zeby sprawdzic czy oskarzony o morderstwo koles zabil czy nie no i
profesorek na 4 lata przez blad w systemie nie moze wyjsc z pamieci tego kolesia...kojarzy ktos?? z gory thc
W przeciągu pół roku było coś o filmie (polskim) którego twórcy chcieli wykorzystać w nim
piosenke jakiegoś znanego zagranicznego zespołu. I zespoł powiedział, że jesli zobaczą
kawałek wilmu i im sie spodoba to wtedy się dogadają. I że im się spodobał, i się zgodzili.
Iiiiii jaki to film, wie ktos?
Witam.Poszukuje tytuł filmu lub serialu ( już nie pamiętam ).Czechosłowacka produkcja
lata 80-90.
Akcja rozgrywa się w czasie II wojny światowej i opowiada losy gościa i jego rodziny ,który
pracuje w hucie szkła .Leciał na jedynce.
.
Witam , szukam filmu z motywem przyjaźni dwóch koleżanek , gdzie jedna z nich zakochuje
się w ojcu drugiej . Dziewczyna wpada w romans z ojcem koleżanki - następują
komplikacje problemy i kłótnie . To chyba jakiś amerykan .
Pomożecie ?
Pierwszy z nich to horror. Małżeństwo potrąciło na drodze kobietę (ciała nie znaleźli).
Później potrącona kobieta ukazywała się na każdym ich zdjęciu. Nie jest to film "Widmo",
choć fabuła może wydawać się podobna.
Drugi film jest o aktorze, który nie wiedział że bierze udział w filmie (był nagrywany z...
Jakie znacie dobre filmy fabularne i dokumentalne, z przewaga na te drugie o hipisach.
Z tego co pamietam widzialem, tylko Hair.
Bardzo mnie ciekawi ta kultura i chcialbym ja lepiej poznac.
1) Arnold Schwarzenegger o ile się nie mylę. jest jakiś wieżowiec, Arnold ma tam córkę i
żonę. ogólnie sensacyjny. na koniec podlatuje pod ten wieżowiec odrzutowcem i
żona/córka skacze na niego żeby się ratować. tylko tyle pamiętam.
2) tutaj chyba nie grał nikt znany. mogło to być coś z cyklu okruchy życia....