witam, film ten był o grupie osób okradających banki czy muzea nie wiem. Okradali je w bardzo specyficznych maskach, gatunek jak się nie mylę sensacyjny.
Z góry dzięki za pomoc.
Z lat 60-tych. Dwa blond karły ksero zayebały Księżyc. Były wyjątkowo wredne, zawistne, podłe i nikczemne. I zostało im tak do dziś.
Żaden inny film nie stworzył tak odrażającego wizerunku karła-nikczemnej kreatury.
Nie pamiętam tytułów filmów... Może ktoś mnie oświeci i zna? :) Mówię od razu, że mogłam coś pokręcic w
opisach:
1. Film leciał na tvn jakieś 2/3 lata wstecz. W pewnym domu doszło do
morderstwa jednej lub dwóch dziewczyn. Potem wprowadziła się inna do tego domu.
Dalej nie wiem co...
Oglądałem kiedyś film w którym gościu jeździł czarnym cadillakiem i porywał młode dziewczyny , w końcu jedna z dziewczyn zdołała uciec . Matka tej dziewczyny nie mogła liczyć na pomoc policji i wzieła sprawe w swoje ręce , wystawiała córkę na ulicę aż wkońcu ten gościu złapał przynętę .
Film miał mniejwicej taką...
właściwie to niewiele pamiętam, bo oglądałam go jako małe dziecko. do tej pory nie
znalazłam.
jest dorosły facet i on chyba opowiada tę historię dwóm małym chłopcom. to historia
jego dzieciństwa. koleś jest brunetem z lokami chyba, a film jest dość stary, jakiś
początek lat 90tych, tak strzelam. na pewno na tvp1 dwa...
samotny ojciec, chyba jakiś wojskowy dyscyplina to podstawa i samotna
matka roztrzepana taka. oboje mają dzieci, około 12. wprowadzają się do jednego domu,
dzieci nie
lubią się nawzajem i próbują rodziców rozdzielić. też komedia familijna. ktoś wie co to za
film?
Pierwszy z nich to horror. Małżeństwo potrąciło na drodze kobietę (ciała nie znaleźli). Później potrącona
kobieta ukazywała się na każdym ich zdjęciu.
Drugi film jest o aktorze, który nie wiedział że bierze udział w filmie (był nagrywany z ukrycia). Ciągłe dziwne
sytuacje z jego życia doprowadziły go do...
Witam. Przypomniał mi się fajny film, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Rzecz polegała na tym, że na początku dwójka policjantów ruszyła w pościg za
przestępcą jadącym ze swoją dziewczyną. Wcześniej FBI planowało go przyłapać, ale
zwiał. W każdym razie partner głównego bohatera został ranny i ten ścigał na...
W którym był znany aktor ale zapomniałem jak się nazywa. W filmie było dwóch policjantów (chyba). Jeden z nich był czarnoskóry.Jedyne co to pamiętam fragment z filmu jak koleś usiadł na kiblu i a na rolce miał napisane "wybuch" (czy coś takiego) a za deską klozetową miał przypiętą bombę.
Film jest o tyranej zonie policjanta, ktora po pewnym czasie planuje morderstwo z
sasiadem, czy z kims tam... Sceny sa np. on dzwoni w nocy, ze co chce jesc, a ona
wstaje i to robi lub jada radjowozem baaaardzo szybko i straszyl, ze ich oboje zabije.
Zatrzymala ich policja, a on pokazal odznake i nic. Film...