Jak w tytule film stary tak 2004-06 w którym grupka znajomych spędzają czas w lesie i
znajduja zwłoki kolesia który się rozkłada i zarażają się wszyscy na wzajem jakby ich ciała
gniły. Jest scenka jak dziewczyna mówi że i tak umiera i uprawia seks z kolegą swojego
chłopaka.. Ktoś coś wie ?
https://www.youtube.com/watch?v=JddrorpY2qM&feature=youtu.be&t=40s z jakiego filmu
jest ta scena?
pozdrawiam
Witam wszystkich . Szukam pewnego tytułu filmu amerykańskiego klasy B z pierwszej połowy lat 90. Pamiętam tylko i wyłącznie ostatnią scenę tego filmu a mianowicie kilka torów na których stały pociągi i główny bohater który zostaje postrzelony w brzuch , opiera ( osuwa się o siatkę oddzielającą od tych torów , trzymając...
więcej
Jest tu wielu speców, więc liczę, że tym razem też mi pomożecie :)
Był taki facet, on zapraszał do swojego domu kobiety, dosypywał czegoś do dronka, a one
zasypiały, a wtedy je wykorzystywał.
Film opowiada o życiu 3 kobiet, które zostały przez niego zgwałcone, jedna poroniła
dziecko.
Witam,
Pomóżcie co to za tytuł filmu. Chodzi o scenę gdzie ludzie stoją w rzędzie przed
supermarketem i pewien Niemiec właściciel supermarketu przeprowadza rekrutację,
ogląda ich twarze, zęby i mówi ja, ja, przytakując. To było w jakiejś komedii, nie mogę
sobie przypomnieć tytułu. Druga scena mi się kojarzy jak...
Oglądałem go chyba w latach 90-98 na kasecie VHS, pamiętam tylko, że była tam scena jak facet wychodził skądś (chyba jakiegoś klubu/baru) i został zaatakowany przez kilku kolesi i podczas walki przytknęli mu głowę do czegoś leżącego na ziemi (coś z kosmosu) i to mu się przyczepiło do głowy (coś ala motyw z filmu...
witam, mam problem z wychowawcą bo ni chce zabrać nas na film który jest od
15 a my mamy 14. bo jesteśmy "za młodzi na niego" i nie wpuszczą nas nawet
z osobą dorosłą. Czy to prawda czy ta babka fantazjuje?
PS. szukam odpowiedzi bo mi nie chce wierzyć że jak idę z osobą dorosłą to
mogę iść na co chcę.
proszę o...