Szukam filmu o chłopaku, który modyfikował głosy na komputerze i dzięki temu dzwonił do
ludzi jako ktoś inny.
nie pamiętam jaki to był film
było sobie małżeństwo i po jakims czasie ten mąż zaczął ją zdradzać z taką blondynką
później okazało się ze jest w ciązy i jego zona chyba tez była w ciąży . Obiecał tej kochance
ze z nią bedzie a później ją zabil .
nie przyznał się do tego a takie różne rzeczy typu pierścionek czy...
Witam
Poszukuje filmu który kiedys ogladalem niecaly.
Byl o mlodym murzynie ktory nieslusznie idzie do wiezienia i trafia do celi z grypserem o
ksywie Graffiti.Film byl naprawde dobry,jesli ktos moze pomoc byloby super:)
Szukam filmu, który dział się w średniowieczu. Całe państwo dotknięte było zarazą prócz
jednej wioski, do której wybrała się grupka rycerzy. Po przybyciu okazało się, że rzekomo
mieszkańcy oddają ofiary szatanowi czy jakoś tak?
Szukam filmu w którego trailerze było pokazane jak pocisk snajpera leciał od tyłu kiedyś to
widziałem ten trailer i nie mogę znaleźć tego filmu xd
Witam. Ostatnio oglądałam film Złodziej w hotelu i po obejrzeniu nabrałam ochoty na jakiś stary dobry film. Najlepiej gdyby to była komedia ale nie jest to warunek. Wiecie chodzi mi o coś w stylu Okna na podwórze czy Śniadania u Tiffany'ego
Szukam włoskiego filmu o chłopaku który bardzo lubił biegać
Raz wygrał ale nie nalaeżał do żadnego klubu i został zdyskwalifikowany
A już targał maszynę do szycia :)
Otoczenie nie akceptowało jego pasji
Hej, szukam tytułu pewnego filmu. Jeśli dobrze pamiętam był to z gatunku thiller/horror. Pamiętam, że był o mężczyźnie, który porywał kobiety, a gdy były umierające robił im zdjęcia. Porwał w ten sposób dziewczynę, a jej młodsza siostra odkryła tę tajemnicę. Bardzo proszę o pomoc.
Film opisywał trzech przyjaciół z dzieciństwa po spotkaniu się zobaczyli domek na drzewie
odrazy do niego weseli jeden mówił coś o małych drzwiach zobaczyli tam zagadkę o
największym rabusiu który okradł coś tam i ociekł ze spadochronem oni chcieli skaleczyć
się w palec jako jakaś tam przysięga i ten najniższy...