Czy ktoś z was był może w miejscach gdzie było kręcone jakieś filmy(polskie i zagraniczne) np. pustynia w Tunezji gdzię krecili Gwiezdne wojny :) albo czy np. sfilmowano was albo wasz dom w jakieś polskiej produkcji...jak temat wam podpasuje to piszcie...
Witam. Chciałabym obejrzeć sobie na wieczór jakiś film co trzyma w napięciu typu kiedy dzwoni nieznajomy, azyl czy co kryję prawda. Chodzi o to ,że ma się człowiek bać ale żeby nie było krwawej jadki. Z góry dziękuję za propozycje.
Witam,
Poszukuję tytułu filmy w którym głowny bohater jest muzykiem i nosi cały czas tekturową głowę.
Widziałem tylko zwiastun kiedyś i nie pamiętam jak się nazywa.
Proszę o pomoc :)
z góry dziękuję
Poproszę o tytuły filmów, które pasują do słów: schrony, survival, napady, obrona, pożywienie, a poza schronem mało bezpiecznie, bandyci, różni ludzie itd
Witam , szukam filmu ( za nic nie pamiętam ani aktorów , ani tytułu , ani dobrze fabuły) Pamiętam że był facet , prawdopodobnie wyszedł z więzienia i trafił do miasta Czyściec ? Grzech ? jakoś tak , no i tam właśnie toczy się cała akcja , pamiętam że na koniec zamykam jedną z kobiet chyba w samochodzie , i zostawia...
Czy znacie filmy, w których ktoś wyrzuca osobę w x miejscu zostawiając go na pastwę losu? Mam tu na myśli np. wyrzucenie kogoś na brzeg wyspy (bezludnej lub teoretycznie bezludnej), albo wyrzucenie w lesie, w dżungli, na pustyni lub w innym miejscu oddalonym nieco od cywilizacji. Chciałbym zobaczyć jak sobie będzie...
... w którym ON zmusił JĄ, żeby z nim była (nie pamiętam czy był ślub) i gdy ona w końcu
nie wytrzymała psychicznie i uległa mu, on okazał się wspaniałym partnerem i byli udaną
parą. Więcej nie pamiętam. Kojarzycie coś w tej tematyce?
Akcja była o gościu z tego co pamiętam który wyszedł chyba z więzienia i kurde miasto nazywało się miasto boga , czy czyściec jakoś tak . I tam poznaje jakąś rodzinę chyba , później taka laskę z która śpi i raniony facet ich nakrywa. Na koncu bodajże zostawia ja w samochodzie i nagrana taśmę czy jakoś tak która miałaby...
więcej