Nie powiem trochę mnie to męczy w sumie dlatego zakładam ten temat.
Chodzi o film w którym facet przebiera się za kobietę, ale tylko na terenie swojego domu.
Natomiast kiedy idzie do pracy już jest facetem.
Po powrocie z pracy ma przygotowany obiad przez tą właśnie kobietę czyli jego..
Pamiętam jeszcze, że zaczyna...
witam! mam problem z bazą filmów. otóż w bazie mam tylko 4277 stron z filmami, kiedy
przewijam bazę strona po stronie omija zdecydowaną większość. żadnego filtru nie
stosuję, filmy ustawione wg ilości głosów (domyślnie).
Poszukuję filmu o kobiecie, która jest krawcową. Jej syn ukradł coś (nie pamiętam co)
pewnemu facetowi, który zobaczył jak żyje ta rodzina i zrezygnował z podania ich na policję.
Matka szyła jemu ubrania. A chłopiec coś budował z jakiś elementów które były odrzucane
w fabryce bo miały wady. Matka przespała się z...
Witam,
Poszukuję tytułu filmy w którym głowny bohater jest muzykiem i nosi cały czas tekturową głowę.
Widziałem tylko zwiastun kiedyś i nie pamiętam jak się nazywa.
Proszę o pomoc :)
z góry dziękuję
Witam
Szukam filmu który opowiadał o mężczyźnie który stracił twarz podczas porachunków z mafią (tak mi się zdaję) twarz stracił w jakimś wybuchu hotelu kiedy oni go torturowali. Pamiętam że próbował jeszcze odzyskać twarz i mu się to udawało ale tylko na jakiś czas.
Jak w tytule. Dramat/thriller w którym ojciec wykorzystywał seksualnie swoją córkę, o
wszystkim dowiedział się jej brat, ich matka trafiła do szpitala i dopiero wtedy (chyba) ta
dziewczyna wszystko wyznała rodzinie i wraz z bratem zabijają swojego ojca. Pomożecie?
Witam wszsytkich serdecznie.
Szukam filmu który oglądałem w dziciństwie na jakieś polskiej stacji, mianowicie fabula filmu to grupa przyjaciół (murzyni) okradaja bogate domy sprzedają biżuterie i wszsytko na operacje (przeszczep nie wiem czego) film bardzo kaskaderski oni sa bardzo dobrze wysportowani to tyle co...
Witam,
Poszukuję tytułu filmy w którym głowny bohater jest muzykiem i nosi cały czas tekturową głowę.
Widziałem tylko zwiastun kiedyś i nie pamiętam jak się nazywa.
Proszę o pomoc :)
z góry dziękuję