Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Możliwe że to komedia romantyczna.
W USA mieszkał mężczyzna nie grzeszący urodą. Był on właścicielem restauracji i zakochał się w kobiecie, która nie zwracała na niego najmniejszej uwagi. Postanowił więc nauczyć się śpiewu operowego, by zdobyć jej serce. Niestety był beznadziejny w tym fachu, więc pojechał do Włoch,...

więcej

Ktoś na pewno będzie wiedział, co to za film ;)
http://img.myepicwall.com/2014/06/70c32ca8f25010198960bb380e6fc0d3.gif

Szukam pięknych, najchętniej francuskojezycznych filmow, przypominających klimatem
takie jak: "Wyśnionej miłości" "Angel A" "Człowiek który śpi" "Wenus w futrze" "Fanfan
(1993)" "Piosenki o miłości" Z góry dziękuje :) proszę nie podawać Amelii, ponieważ
kompletnie do mnie nie trafia ten film :)

witam,
szukam tytulu filmu z lat 80 tych, moze 90 tych, w ktorym michael j fox gral bananowego
dzieciaka z bogatego domu i rozbijal sie porsche, albo ferrari (dobrze nie pamietam)
tatusia, oraz zorganizowal bibe w rodzinnym domu... przygrywaly hardrockowe szlagiery z
lat 80tych... uslyszalem ostatnio jeden z...

Witam!
Szukam anime studia Ghibli, czy moglibyscie mi podac jakie tytuly warto obejrzec?
Szukam tez bajek o podobnym klimacie. Wypisujcie co tam znacie dobrego :)

Witam, szukam filmu o nalotach bombowych w czasie drugiej wojny światowej (prawdopodobnie amerykański z lat >2000r. ), była sobie załoga, chyba w B-17 (znalazłem stronę o filmach z udziałem B-17, ale żaden mi nie pasuje), jedna ze scen była taka, że lecącą eskadrę bombowców obrona przeciwlotnicza/myśliwce wroga...

jesli jest ktos chetny to bede ogromnie wdzieczny.

jesli jest ktos chetny to bede ogromnie wdzieczny.

Witam ma prośbę poszukuje tych filmów po polsku mogą to być tez napisy liczę że ktoś
mi pomoże bo już wszędzie szukałam ale nie mogę zalesić

o to lista ( te filmu są w formie found footage typu Paranormal Activity itp

Evil Things http://www.filmweb.pl/film/Evil+Things-2009-542989

a night in the woods...

więcej

Hej, może mi ktoś polecić fajne filmy których akcja dzieje się w Ameryce Południowej albo
opowiada o życiu Latynowsów w USA, może podsunąć nazwiska reżyserów z Am.
Łacińskiej. Preferowane gatunki: dramaty, przygodowe, historyczne, obyczajowe, komedie
romantyczne.

Z góry dzięki