Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Motyw z ukrytym skarbem. Jakieś małolaty wygrzebały na cmentarzu z ziemi trumnę i zabrały nieboszczykowi z krzyżyka zawieszonego na szyi mapę albo jakieś wskazówki.

film był o młodej dziewczynie, blondynce , która umarła, ponieważ została zgwałcona.
duch jej został chyba uwięziony w domu. w tym filmie był tez duch jej dziadka. w tym
domu była urządzonw impreza jednak ona nie wiedziałą co tam się działo, ponieważ
dla niej ducha dom wydawał się pusty. co dzieje się w tym domu...

więcej

Film nr 1
Jedyne co pamiętam to, że grupie facetów psuje się samochód w jakiejś podejrzanej dzielnicy i muszą walczyć o przetrwanie. Film oglądałem z 10-15 lat temu więc jest chyba z lat 90-tych.

Film nr 2
Praktycznie cały film przedstawiał noc z życia taksówkarza. Z tego co pamiętam to był on łysy a sam film był...

więcej

Pamiętam jedną z końcowych (być może końcową?) scenę, której akcja rozgrywa się na komisariacie. Jeden z bohaterów jest świadkiem kłótni (z tego co pamiętam w ogóle się on w tej scenie nie odzywa), podczas której niespodziewanie zabija wszystkich obecnych. Następnie wychodzi on z komisariatu i odchodzi. Idzie środkiem...

więcej

Jest to film nawiązujący do "Być jak John Malkovich", w którym też gra Malkovich. Jest
chyba reżyserem, który nakręcił "Być jak John Malkovich". Awangardowy i nieprzewidywaly,
zwariowany reżyser.

witam szukam film cos z terrorystami ale nie cokolwiek tylko jeden nie pamietam jak to
bylo ale koncowka filmu konczyla sie tym ze panienka wysadza sie w powietrze na jakims
przyjeciu jej chlopak na to patrzy a nie wiedzial ze ona jest terrorystką pamietacie taki film
tytul mi trzeba

Świat jest zniszczony. Ludzie są podzieleni na 3 grupy. 2 grupy śpią na zmianę, aby były
środki do życia. 3 grupa wszystko kontroluje. System jednak się załamuje i chcą
zlikwidować jedną grupę ludzi. Nie dochodzi do tego. Wszyscy przeżywają. Film SF. Leciał
w telewizji około 2003.

Hej. Szukam tytułu filmu. Jedyne co o nim pamiętam że był w klimatach gangsterskich,
głownym bohaterem filmu był ochroniarz który pracowal na bramce w jakimś klubie,
opiszę jedną ze scen: jest klub, ludzie się bawią i ten ochroniarz wypatrzył że jeden z nich
częstuje/sprzedaje ludzią dragi chodzi o ECSTAZY potem...

więcej

użytkownik usunięty

Witam!
Poszukuję filmu który pamiętam pare lat temu był na tvn o kosmicie który przeminial sie w
czlowieka żując jakieś gumy.Była taka prezenterka i ona tez zawsze żuła gume przed
transmisją czy coś no i on się kiedys za nia podsyzł,kazali jej (mu)tą gume wywalić i jakos
nogi mu się zaczey przemianiac w takiego...

więcej

Szukam gdzie mogę oglądnąć dwa filmy z Charlotte Rampling - "Szkoda, że jest dziwką"
oraz "Charlotte Rampling: spojrzenie". Jakoś nie mogłam na nie trafić w internecie. Będę
wdzięczna za pomoc.