Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktoś się orientuje z was jaki to może być film ? bo bardzo go chciałbym mieć. jakieś 5 - 4 lata temu puszczała go telewizja tvp1 fabuła filmu to chyba wyścig i to chyba film francuski facet jedzie żółtym autem chyba porsche i gada z komputerem i ten komputer się w nim zakochuje bo to kobieta komputer film typu...

Film opowiada o kobiecie która pracuje jako detektyw i jej mąż chyba został zabity przez jakiegoś kolesia (prawdopodobnie jej mąż też pracował jako detektyw). Pewnego dnia zostaje porwana córka gubernatora i nasza pani detektyw dostaje tę sprawę. Na końcu okazuje się, że to ten sam porywacz co zabił jej męża. Porywacz...

więcej

ponad kilka lat temu oglądałem jakiś film na zagranicznym kanale, był to taki horror obsadzony w jakieś zimowej krainie, gdzie Zombie atakowało i Ci którzy przetrwali schowali się na strychu. Pamiętam scenę, gdy obległo zombie dziewczynę która płakała i coś do niej mówiło...

Witam wszystki kinomanów.
Szukam pewnego filmu..pamietam kiedyś był emitowany na tvp1
Streszczę fabułe po krótce..
Była paczka znajomych czyli dwie dziewczyny i dwoch chlopakow i byly to pary dziewczyna i chlopak..
w pierwszych 20 minutach filmu gdzies na imprezie plenerowej dziewczyna robila dobrze chlopakowi...

Okey...
Więc tak: w filmie grali w większości latynosi (może nie do końca ale byli czekoladowi :)
) pamiętam, że główna bohaterka zaczeła prowadzić ze swoim facetem pewną gre. Tak
jakby miała kilkudniowy plan jak skłonić go do oświadczyn albo poprostu zatrzymać nie
jestem pewna. Pamiętam, że jednym z punktów...

więcej

Juz naprawde nie wiem kto w nim gral, ale caly czas mi chodzi po glowie. Film kiedys na
wigilje zawsze lecial na tvn, i jest o malej dziewczynce ktora nie dostaje zbyt wiele uwai od
swojej mamy, ale ma zato opiekunke. Juz nie wiem jak dalej ten film lecial, ale na koncu byla
ta dziewczyna z opiekunkom na karozeli, i...

więcej

poszukuję tego filmu od bardzo dawna piotrek trzynastego 2 skórza twarz bardzo prosiłbym
o jakiś info na temat tego filmu

Zna ktoś jakieś horrory o owadach?

Naruto Shippuuden Movie 4!!!!!!!!! Wchodzi do kin w Japonii 4go sierpnia 2007. :D Can't Wait!!!!!!!!!! Trailer mnie zabił!!!!! I niech mi ktoś powie, że fabuła będzie kiepska:P

szukam 3 filmow
1: była sb matka, ktora miala corke. ta corka nic nie potrafila np wizac
prysznica, umyc zebow. byla chyba brunetką. Wtedy jakas inna pani wziela
ta dziewczyne do sb i ja uczyla zwyklych rzeczy. ta dziewczyna byla wgl w
szpitalu i chowala tabletki. i na koncu filmu ta dziewczyna z ta inna pani...

więcej