Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu nie pamiętam tytułu ani roku produkcji ale mniej więcej opowiada o chłopaku który się dostaje do szkoły wojskowej i tam są zawody bokserskie i tam sie bije z takim wrednym przełożonym. Ma jeszcze kolegę któremu pomaga a później przez tego przełożonego skacze z okna. Z góry dziękuje za pomoc.

Poszukuje filmu o malzenstwie ktore sie rozpada. Film jest o strazaku ktory chce zawalczyc o swoja zone i dostaje od swojego ojca dziennik co ma robic kazdego dnia i jak powoli ma odzyskac ja.

Cześć, szukam filmu, którego widziałem tylko zwiastun. W jednej ze scen pokazane jest, jak chłopak i dziewczyna (para) przybijają sobie piątki, a potem "zderzają się klatkami piersiowymi" (wiecie o co chodzi :p). Zdaje się, że zwiastun wyglądał tak, jakby jego dziewczyna zachowywała się jak jego najlepszy kumpel....

Witam, poszukuję filmu który ostatni raz widziałem w dzieciństwie w telewizji, bodajże
na Polsacie pewnie jakiś "Mega Hit". Pamiętam go jak przez mgłę, i zawsze chciałem
go ponownie obejrzeć ale nie pamiętam tytułu. Jedyne wątki z filmu jakie pamiętam to:
- na początku filmu dwóch chłopców sikało na chodnik (wiem...

więcej

Witam :) Dawno temu (około 7 lat ;) ) oglądałam film. Był to horror-thriller (nie pamiętam
dokładnie). Opowiadał o siostrach bliźniaczkach, które miały dzieci - jedna syna druga
córkę. Syn zmarł. Od tego czasu córeczka zaczęła widzieć jego ducha, a jej ciotka chciała
wykonać egzorcyzm, który miał na celu...

Czy ktoś kojarzy może rysunkowy film prawdopodobnie hiszpańskojęzyczny o prywatnym detektywie lub gangsterze z kwadratową szczęką i chyba cygarem w zębach. Tytuł coś jakby " niesamowity Ed" albo coś. Facet traktuję kobiety jak podludzi i był ogólnie twardzielem. Film jest w miarę nowy zdaję się że produkcja po 2000r.

Dość dużo ich oglądałem i nie wypisujcie nie strasznych(jak dla mnie) serii "Laleczka
Chucky". Tylko coś co naprawdę zapada w pamięci czyli np. Martwa Cisza:)

Witam poszukuję dwóch filmów które niegdyś oglądałem lecz tytuł wyleciał mi z głowy

1) Opis : czwórka nastolatków udaje się na wycieczkę czy też bądz ferie zimowe w góry
jadac autem wpadają w zaspę (badz w dziurę nie wiem dokładnie jak to opisać )
snieżna . Będą pod tym śniegiem rozpaczliwie próbują wezwać...

fbssbh

Słuchajcie! Poszukuję filmów w burtonowskim stylu, tyle, że innych reżyserów. Mam na myśli bajkowy klimat, który przeplata się z grozą i tą delikatną granicę pomiędzy bajką, a filmem dla dorosłego widza na której balansuje Burton. Moje znaleziska to Labirynt Fauna i Blancanieves. Tylko nie wpisujcie mi tu Opowieści z...

więcej