Szukam czegoś do obejrzenia.
Gatunek nie ma raczej znaczenia, byleby fajne było.
Klasyki typu Lot nad Kukułczym Gniazdem, wszelakie Forresty czy Zielone Mile widziałem. Z tych nowszych takie popularne typu Ted czy Mroczne Cienie widziałem.
Najchętniej bym celował w coś przygodowego typu Anioły i Demony czy jakieś...
Witam. Szukam filmu, a mianowicie komedii romantycznej. Z tego co pamiętam akcja toczy się w USA, a przyszła para poznaje się przez portal randkowy. Na początku, nic o sobie nie wiedzą chociaż mieszkają w jednym bloku, a dzieli ich wyłącznie jedna ściana.
I jeszcze jedno, kobieta ma psa, który bardzo lubi załatwiać...
Znacie coś ciekawego z kina europejskiego?
Bo chętnie bym coś sprawdził z europy, ale jak szukałem w googlach to zazwyczaj
wszyscy piszą tylko o jakiś ponurych, smutnych dramatach.
Chodzi mi o filmy nie będące tylko pokazem ładnych obrazków, ale miałyby jakieś
przesłanie. I nie chodzi mi o żadne kino ambitne....
szukam filmu o mordercy dzieci, który tak ukrywał kości że nie można ich było znaleźć.
Kobieta pracująca chyba dla FBI rokonstruowała twarze, jej córka zaginęła kilka lat
wcześniej chyba miała na imię Bonnie(córka), kobieta chodzi do więzienia do
podejrzanego o te zabójstwa żeby powiedział jej gdzie jest ciało,...
Nie pamiętam dokładnie czy był to film, serial albo może anime. Była tam taka scena,
kiedy bohaterkę poparzyła w nogę meduza czy coś tam innego. Było z nią dwóch
chłopaków. Kiedy wrócili do znajomych, żadne z nich nie chciało nawet ze sobą rozmawiać
ani mówić o tym, co się stało. Potem się okazało, że jeden z...
Wiec tak film pamietam jak przez mgle film zaczyna sie jak trzy kolezanki maja takie male domki i pokazuja jak w nich maja takie jakby projekty jest tam chlopak tez i pokazuje domek a w nim szczury dziewczyny uwazaja go za dziwka tylko jedna z nich bo bylo ich trzy uwaza ze jest on normalny. one dorastaja jedna z nich...
więcejSzukam filmu romantycznego, to nie jest Szkoła uczuć, i żaden z nowszych. To był film o chłopaku chyba listonoszu który w jednej scenie przyjechał na rowerze do dziewczyny która z tego co pamiętam była chora i kochali się na podłodze. Pamiętam też, że później on wyrzucił do wody notes starszej kobiety która pożyczala...
więcej...gdzie jakas baba idzie pracowac do szpitala psychiatrycznego, a po czasie zauwaza ze szpital jest opanowany przez pacjentów.
Witam wszystkich :)
Poszukuję filmu. Akcja rozpoczyna się na plaży, chyba nad jakimś jeziorkiem. Kobieta i mężczyzna odpoczywają na plaży. Nagle pojawiają się grupa chłopaków. Niepełnoletni, tak może 13-17 lat. Zaczepiają się w parkę. Mężczyzna zwraca im uwagę, by byli cicho. Potem parka się oddala. Jednak grupka...
Kiedyś na jednym z polskich kanałów leciał serial, gdzie było dwóch braci. Jeden zabił żonę tego drugiego i niewinny został oskarżony, nie oglądałem całości, ale ten niewinny starał się dowieźć swojej niewinności, co jakiś czas napotykał swojego brata, uciekał przed policją, szukał dowodów. Z tego co pamiętam, leciał...
więcej