Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Cześć. Czy ktoś mi może powiedzieć jak się dodaje film do filmografii? Chciałabym dodać, a nie wiem co, gdzie i jak.

Szukam francuskiego filmu z ostatnio sławnym francuskim aktorem (niestety nie
pamiętam jak się nazywa). Przez prawie cały film, mąż i żona przygotowywali kolację dla
jakiegoś bogatego gościa, tzn. przygotowywali jedzenie, przemeblowywali mieszkanie, aby
mu się podlizać, a w końcu okazało się, że tamtemu bogaczowi...

więcej

Witajcie! Poszukuję tytułu pewnego filmu detektywistycznego. Będę wdzięczny za pomoc. Oto opis. Pamiętam że był tam detektyw szukający typka. A ten typek rysował rysunki za tapetami i na podlogach. Na podłogach było kilkadziesiąt przekreślonych cyfer 0 .Z początku główny bohater myślał że to przekreślone O ,ale ktoś mu...

więcej

Byli młodszy brat i siostra i byli oni w sierocińcu/domu dziecka akcja to był jak Western
dziki zachód ameryka w dawnych czasach i siłą ich rozdzielili bo nikt nie chciał mieć 2
dzieci oni nie chcieli ale ich siłą rozdzielili z tego co pamiętam. Jak by coś Siostra była
starsza chyba coś koło 14 lat a brat 7-8 . I tą...

więcej

Szukam filmu a tym ze jakiś gości jest na wojnie jest pilotem poznaje tam nie jestem
pewien pielęgniarkę ona ma młodsze rodzeństwo mieszkają na farmie on przylatuje do
niej czasami i on zostaje gdzies wysłany obiecuje jej chyba ze wróci ale jak wraca to jej
chyba nie znajduje pomóżcie
z góry dziękuje

Polećcie mi proszę jakieś dobre filmy osadzone w czasach pierwszej wojny światowej, najlepiej gdyby akcja działa się z perspektywy armii brytyjskiej i żeby film dobrze odwzorowywał historię. Mogą być też jakieś dobre dokumenty. Z góry dzięki.

Szukam fajnej komedii dla całej rodziny, pomożecie ?

Ta strona, a raczej użytkownicy jej to jacyś pseudokrytyki. Jak można ocenić Ojca Chrzestnego wyżej od avatara. I jeszcze co zauwarzyłem. Otusz jak film jest stary to trzeba z automatu dać mu dyche. Ludzie ogarnijcie sie buraki cukrowe!!!1

witam, poszukuje filmów o fabule podobnej do gry Borderlands... coś w stylu mad maxa co
polecacie

http://youtu.be/xsgQDyo5Fy8

Pierwszy teaser do niezależnego filmu fabularnego SUPER STORY w reżyserii Kamila Brade i wyprodukowany przez legnickie studio Proxima. Przeznaczony do dystrybucji TV i DVD. Planowana premiera to początek 2015 roku.