SZUKAM FILMU KTÓRY LECIAŁ JAKOŚ NIEDAWNO NA POLSACIE CHYBA ALBO TVN O MORDERSTWIE
KOBIETY ,KTÓREJ PRZYJACIÓŁKA POMAGA JEJ MAMIE ODSZUKAĆ SPRAWCE MORDERSTWA GDZIE NA
KOŃCU OKAZUJE SIE ŻE TO WŁAŚNIE TA PRZYJACIÓŁKA JA ZABIŁA BO MIAŁY JAKĄŚ SWOJA TAJEMNICE
PONIEWAŻ KIEDYŚ ZABITA DZIEWCZYNA WIDZIAŁA JAK JEJ...
Hej ;) Szukam filmu, w którym młody chłopak z Aftyki miał przywieźć do swojego kraju ogień
ze Statui Wolności. Film kończy się tym, że dzierży w rękach zapalniczkę w jej kształcie.
Wie ktoś może jak nazywa się film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej w którym,
lekarz chirurg plastyczny zoperował kobietę chyba po wypadku, że wyglądała tak jak jego
zmarła żona i nawet chyba związał się z nią, a ona w piwnicy jego domu znalazła obraz
zmarłej żony.Leciał bardzo dawno chyba w TVP1.
Akcja raczej dzieje się gdzieś w azji, ale film jest po angielsku.
Grają tacy i tacy aktorzy, jest grupka zdieciaków 17-20lat chyba. Są bardzo bogaci, ich rodzice. Ich hobby
jest granie w strzelaniny w których są świetni, lecz to za mało.
Tworzą własną mapę, tak samo jak w grze to w realu. Do tego wykorzystywali...
Hmmm, byłem mały ale pamiętam tyle:
Raczej 2 rodzeństwa traci rodziców, chyba w pożarze budynku, fabryki. Te dzieci trafiają do wujka chyba,
gdzie są źle traktowane. Jest tam seria przestępstw związanych z podpaleniami, a podpaleń dokonywał
ten facet, robił to (lUSTRAMI, ZWIERCIADŁAMI, CZY SOCZEWKAMI. Po prostu...
Witam
Oglądałem kiedyś film, wydaje mi się, że był to film na 99% polski, raczej dramat.
Rozpoczynał się sceną gdzie kamera była skierowana na dzieci, które stały w kościele czy
coś takiego, potem główna fabuła gdzie głównym bohaterem był chyba chłopiec, który
jakoś zmarł i na koniec wyjaśnione, że to ich...
... zjeżdżam na dół i widzę:
NOWOŚCI: Zaklęte rewiry...Psy...Pancernik Potiomkin.
Chyba cofamy się w czasie!
Hej! Szukam filmów z motywem napadu podczas przyjęcia, balu itp. Najlepiej z szantażem,
coś a'la napad Jokera w Mrocznym Rycerzu na przyjęciu Bruce'a.
Film opowiada historię pewnego mężczyzny który trafia do więzienia chyba o narkotyki.
wiem że jest taka scena że jego ojciec który jest pijakiem widzi jego zatrzymanie w telewizji
i chwali się że to jest jego syn(w jakimś barze). Wiem że kieruje on jakąś grupą
przestępczą czy czymś w tym rodzaju. Ma za...
Wie ktoś może jak nazywa się film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej w którym,
lekarz chirurg plastyczny zoperował kobietę chyba po wypadku, że wyglądała tak jak jego
zmarła żona i nawet chyba związał się z nią, a ona w piwnicy jego domu znalazła obraz
zmarłej żony.Leciał bardzo dawno chyba w TVP1.