Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu. Był to horror produkcja USA z lat 90-tych lub początek lat 2000. Facet znalazł lub dostał taką tablicę starożytną do wywoływania duchów. Wywołał demona, który pomagał mu w interesach albo też ten demon za pośrednictwem tablicy pokazywał mu co ma zrobić w jakie akcje zainwestować, żeby odnieść sukces....

Wybaczcię małą prywatę ale serdecznie zapraszam do grupy facebookowej Trajlery Srajlery.
Podziel się zwiastunem nadchodzących filmów. Szczególnie mile widziane wszelkiego rodzaju rozpierduchy,
zombie, Godzille oraz fajne babeczki. Na inne klimaty oczywiście się nie zamykamy, choć nie jest do grupa
dla miłośników...

więcej

Witam!
Poszukuję pewnego filmu. Na początku jakiś kontrowersyjny ze swoich działań ratownik medyczny ratuje pacjenta odsysając mu strzykawką pewną ilość krwi z serca. Następnie kiedy jego przełożony każe mu wyjaśnić swoje postępowanie on argumentuje, że gdyby tego nie zrobił serce owego pacjenta eksplodowałoby....

Facet leci na slub kogoś z rodziny i na lotnisku spotyka siostre przyjaciela i jakoś się
dowiaduję ze jego ojciec niedługo może umrzeć a chciał by poznać jego narzeczoną i
wtedy ten facet proponuję siostrze przyjaciela zeby była jego narzeczoną na niby :) Bardzo
dziękuje za odpowiedz szukam tego filmu juz kilka...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapraszam do dyskusji :)))
http://www.filmweb.pl/person/Quentin+Tarantino-111/discussion/-+Bolesna+prawda+- -2446737
http://www.filmweb.pl/person/Uwe+Boll-81480/discussion/-+FILMOWY+KOZIO%C5%81+OFI ARNY+--2446839

Leci tam piosenka zespołu Kancelaria "zabiorę cię właśnie tam", tzn śpiewa ją po swojemu ten gostek tam
występujący, aha i nie jest to wcale reklama hellena, bo to co widziałem to jakiś raper (albo tylko tak ubrany)
koleś śpiewa, w czapce z daszkiem, bluzie z kapturem i tak wymachuje rekami. Leciało w telewizji...

Witam, szukam filmu który kiedyś obejrzałem a konkternie o podróżach w czasie. Była w nim dziewczyna pochodząca z pewnej rodziny która mogła podróżowac w czasie i był tez chłopak z innej rodziny który też mógł podróżować w czasie. MIeli tez do tego specjalną maszyne która umożliwiała chyba kontrolowanie im tego, na...

więcej

Film opowiada historię pewnego mężczyzny który trafia do więzienia chyba o narkotyki.
wiem że jest taka scena że jego ojciec który jest pijakiem widzi jego zatrzymanie w telewizji
i chwali się że to jest jego syn(w jakimś barze). Wiem że kieruje on jakąś grupą
przestępczą czy czymś w tym rodzaju. Ma za...

Poszukuję nazwy pewnego amerykańskiego filmu z lat .80 (chyba). Jest to komedia, opowiadająca o dwóch przyjaciołach, którzy znudzeni szarą rzeczywistością zaciągają się do armii i udają się do bazy wojskowej, by tam przejść odpowiednie szkolenie. Będąc już tam poznają dwie kobiety, w których zakochują się, oczywiście z...

więcej